Camping van het Jaar 2013 in de categorie beste verhuuraccommodatie

Wij zijn in januari op het jaarlijkse gala van de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2013’ in de categorie ‘Camping met de beste huuraccommodaties’

Wij zijn in januari op het jaarlijkse gala van de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2013’ in de categorie ‘Camping met de beste huuraccommodaties’. De prijs van ‘Camping van het Jaar 2013’ hebben wij onder andere gewonnen door onze paalcasa ’s. De jury omschreef deze accommodaties als volgt: ‘De unieke ‘paalcasa’ is een vernieuwend, eigen ontwerp en biedt 100 procent vakantiegevoel met alle denkbare comfort’. Maar ook de paalcottages en paaltenten op de ‘Camping van het Jaar 2013’ zijn zeer uniek.

En niet alleen de uitvoering is uniek maar ook de plaats waar ze staan op de ‘Camping van het Jaar 2013’ . Waar de paalcottage ’s aan een mooi grasveld staan met uitzicht over de schitterende biebelebontse paalbergen zijn de andere verhuurobjecten midden tussen de andere plaatsen gezet. De achterliggende gedachte hier van is dat zo nieuwe gasten kunnen worden geënthousiasmeerd voor het kamperen. Dit is in het verleden ook al verschillende keren gebeurd.

De paaltent op de ‘Camping van het Jaar 2013’ is een combinatie van een blokhut waarin het slaapgedeelte en toilet zich bevindt. Daarvoor een tent met een luifel. In de tent is het woonkeukengedeelte. De totale ruimtes zijn respectievelijk 12m2, 13m2 en 10m2 groot. De paaltenten vind je op de veldjes Wally Walvis, Mip Kip, Jaap Aap en Mina Muis.

De paalcasa op de ‘Camping van het Jaar 2013’ bestaat uit een unit die met aarde bedekt is. De unit heeft 3 vertrekken, waarvan 2 slaapvertrekken, een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en kinderslaapkamer met 2 stapelbedden. De badkamer met toilet, douche en wastafel en dit alles is voorzien van vloerverwarming. Aan de unit zit een ruime tunneltent van 27 m2 waar zich het woon-leef gedeelte voorzien van keukenblok met koelkast en gaskookplaat bevindt. Uiteraard ingericht met een gezellige eethoek, bank en flatscreen t.v. Op een picknickbank onder de luifel kunt u genieten van de rust en de ruimte. De paalcasa's staan op de velden minoes poes en sis slang.

De paalcottages op de ‘Camping van het Jaar 2013’ hebben een oppervlakte van ongeveer 25 m2 en een veranda van 10 m2. Deze cottages hebben 2 slaapkamers in de vorm van een bedstee en een toilet, een keukenblok en een zithoek. De paalcottages staan aan de rand van de biebelebontse bergen op het grasveld boven de 400 velden.

Bekijk hier het persbericht