• Animatie 2
  • Animatie 3
  • Animatie 4
  • Animatie 1

Camping met het leukste animatieteam van Brabant

Hallo! Wij zijn Joep Troep, Anouk Onderbroek, Martje Hartje & Zigzag Glimlach! Ze noemen ons ook wel de clowntjes van Camping de Paal! We zien er namelijk heel grappig uit (heb je die schoenen van Zigzag Glimlach gezien? Super grappig toch?) en we maken in de vakantie hele grappige dingen mee als we met de kinderen spelen. ’s Avonds kunnen we daar dan ook uren over vertellen in het meeleeftheater.

Wat we zoal doen op de camping?

Camping met animatieWij spelen samen met onze andere maatjes de hele zomer met de kinderen op Camping de Paal. Weet je wat we zoal doen? Me-ga leuke dingen! We beginnen de ochtend vaak met liedjes zingen, dansen en knutselen. Gewoon omdat het super leuk is. Overdag hebben we een heel gevarieerd programma wat we eigenlijk nog niet willen verklappen, want dan is de verrassing er af. Dat zou jammer zijn toch?

Elke avond beleven we geweldige avonturen in het theater. Samen dansen en een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan is leuk, maar bij ons gaat het dak er af! We maken ’s avonds een reis door de jungle, spelen in een musical en nog véél meer. Daar moet je echt bij zijn want we maken er iedere avond een groot spektakel van! Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan ook de theaterpagina, onderstaande foto’s of de filmpjes op Facebook of Youtube.
Bij ons kan en mag (bijna) alles , niets is te gek. Het is immers vakantie!

Kom je ook met ons spelen?

Vrolijke groetjes,

Joep Troep, Anouk Onderbroek, Martje Hartje & Zigzag Glimlach

 

PS: Ons animatieprogramma is helemaal gericht op kinderen tot 11 jaar. Wij zorgen dat de kinderen meest fantastische avonturen beleven, daar zijn we erg goed in! Maar dat kun je misschien het beste zelf ervaren...

Vinden de Viva-clowntjes de schat?

Wil je weten of de Viva-clowntjes de schat vinden? Bekijk dan snel de video...