Weekendje weg in Brabant op Camping de Paal!

Wil je een weekendje weg in Brabant? Kom naar Camping de Paal in Bergeijk! Onze 5-sterren camping is een waar kinderparadijs in Bergeijk, nabij Eindhoven en dichtbij de grens met België. Op onze camping met uitstekende faciliteiten voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar maak je de mooiste herinneringen. Ook is er genoeg te doen in de directe omgeving. Zo kun je diverse musea bezoeken of genieten van het groengebied. Twijfel niet langer en kies voor een onvergetelijk weekendje weg in Brabant op Camping de Paal.

Onvergetelijk weekendje weg in Brabant

Tijdens een onvergetelijk weekendje weg geniet je bij ons van comfort! Zo kun je kiezen uit comfort- of supercomfortplaatsen én kun je gebruik maken van vele faciliteiten. Voor de kinderen is er ontzettend veel te beleven. Zo kunnen ze genieten in één van de 36 minispeeltuintjes of in de grote speeltuin. Bovendien hebben we een buitenzwembad en een overdekt subtropische waterspeeltuin. Ons animatieteam voert ook regelmatig heuse musicals op, zoals Piet Piraat of Mega Mindy!

Tijdens je vakantie kun je gebruik maken van vele faciliteiten. Zo bieden we onder andere gratis warm water in al onze toiletgebouwen, sanitair voor invaliden, een supermarkt, wasserette, café, restaurant en fietsverhuur. Lees hier meer over onze uitstekende faciliteiten.

Kom bij ons kamperen of overnacht in een accommodatie!

Op Camping de Paal kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen op onze comfortplaatsen of onze supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. Ook kun je tijdens een weekendje weg in een van onze waanzinnige accommodaties overnachten, zoals de Paaltent, Paalhuissie en nog veel meer...!

Meer informatie over een weekendje weg op Camping de Paal!

Neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten over de mogelijkheden op Camping de Paal of boek online direct een onvergetelijk weekendje weg in Brabant!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Camping van het jaar
campingjaar2019A.png
camping-van-het-jaar-2018-winnaar-vector.png
anwberkende2021logo.png
logo2.png
ADAC_Klassifikation_2021-Empty_10.png
logo4.png
logo5.png
hiswa-recron-logo-768x576.jpg