Gastbeoordelingen

Camping De Paal scoort gemiddeld een 9.0 uit 595 beoordelingen.
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 8.6
Kindvriendelijk 9.6
Eetgelegenheden 8.5
Staat v/h sanitair 9.1
Zwembad 9.1
Hygiëne 9.3

Poep in het zwembad.

Het is een goede camping maar het kan zeker beter. De speeltuin en het zwembad zijn erg goed voor kleintjes. Het restaurant is goed. De zandpaden zijn een grote stuifbende, zeker als het een tijdje droog is. In de waterspeeltuin was eenmaal de trap helemaal bedenkt met poep en toen ik dit ging melden werd mij verteld: we weten het, er wordt aan gewerkt. Een uur later liep ik langs en was dit nogsteeds niet opgelost. Uiteindelijk is dit opgeruimd door een GAST, die de poep met gebruik van zwembadwater door de waterspeeltuin heeft gespoeld.... Verder het niet activeren van bepaalde delen van de speeltuin ondanks dat het de eerste week van juli is als het wat rustiger is niet echt netjes. De fietsenverhuur is vreselijk, de meeste fietsen mankeren iets. De zogenaamde viva-clowntjes die 'overal' te zien zijn, niet echt hoor. Door de voorgaande reviews verwachtte ik heel wat hiervan, maar -wat- er uiteindelijk was was erg goedkoop vermaak.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-7-2018

Een camping die zijns gelijke niet heeft!

sinds 1974 komen wij op camping De Paal. Mijn ouders hadden vele jaren een seizoenplaats op de camping. We konden onze zoon geen groter plezier doen dan opa en oma op de camping te bezoeken. We hebben het terrein zien transformeren van bijna SBB-achtig terrein naar de grote landgoed camping die het nu is. De constante factoren waren steeds het streven naar hoge kwaliteit, relatie met de natuur, gemoedelijke sfeer en gericht op jonge kinderen. Wat is de familie Martens daar ongelooflijk goed in geslaagd. Alles op het terrein is overdacht. Een mooi voorbeeld is het grote sanitair gebouw in Rietveld stijl en een knipoog naar de landschap stijl van Frank Lloyd Wright. Per auto, te voet, de fiets en nu met de camper heel Europa doorkruist , talloze campings gezien, De Paal staat met stip aan de top!
Op vakantie geweest met partner 3-7-2018

Super kindvriendelijke camping

Super camping. Wij zaten in een paalcasa. Dus eigelijk was het net een bungalow park voor ons. Zowel voor ons huisje als in de grote speeltuin genoeg te doen voor onze tweeling van bijna 3. Pas 2 nachten gehad en we kijken uit naar de rest van de week. Een echte aanrader.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-6-2018

Het kan beter!

Leuk voor de kinderen, vooral het kinder gedeelte in het zwembad. Mooie omgeving. De animatie, leuk maar niet bijzonder.. wij hadden Privé sanitair, super makkelijk. Maar wel heel erg veel schimmel in het gebouwtje. De horeca (restaurant) slecht, te weinig personeel. Niet geven wat er op de kaart staat, geen bestek en servetten bij de maaltijden, de koffie was wel lekker. Klacht gemeld over het zwembad omdat er een trap kapot was wat gevaarlijke situaties opleverde, na drie dagen was het nog niet opgelost en de rede was volgens het personeel dat de lasser geen tijd had.. als laatste mistte wij horeca bij het zwembad er is daar niet ls te krijgen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-6-2018

Fantastische vakantie gehad,voor herhaling vatbaar

Hele leuke,mooie kindercamping! Wij zaten in een paalhuissie,goed verblijven! Alleen horren voor de ramen zou wel een aanwinst zijn! Verder alles top! Leuk zwembad,leuke speeltuintjes,goede animatie,vriendelijk personeel en natuurlijk de grote zandvlakte om te spelen,geweldig! De kinderen hebben echt genoten 🤗 Wel een minpuntje dat er auto’s mogen rijden op deze kindercamping. En de openingstijden van de supermarkt,om 8.30 pas ontbijt kunnen halen is met kinderen soms nog lang wachten
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-6-2018

Geweldige kindercamping, maar erg luidruchtig

Wij sluiten ons aan bij alle eerder genoemde positieve punten; dit is een geweldig mooie, groene, bosrijke camping waar heel veel te beleven valt voor de kinderen. Echter, wij vonden het ook een luidruchtige camping en misten de stilte. 's Nachts hoor je (zeer luid) een naastgelegen autoweg. Het verbaast ons echt dat bijna niemand daar over schrijft. Vliegtuigen vliegen soms heel laag over en halen je soms eerder uit je slaap dan gewild. Daarbij vragen wij ons af hoe ontspannen het in het hoogseizoen is op deze camping. Er worden volop verjaardagen gevierd bij de tent, muziek gedraaid, kinderfeestjes gehouden... Allemaal leuk, maar niet altijd even rustig/prettig voor overige campinggasten. Wij mijden deze camping daarom in het hoogseizoen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-6-2018

Top gezinscamping met faciliteiten voor kids!

Mooi groene veldjes met speelplekken centraal waar de paaltenten op staan. Alles schoon en netjes afgewerkt. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zwembad mooi en zeer geschikt voor de kleine kinderen. Al lijkt het me klein wanneer de camping volle bezetting heeft en 3 douchegelegenheden aan de weinige kant. De paalbergen zijn indrukwekkend. Tip: schaduwvoorziening boven de waterpompen is een gemis bij open lucht en felle zon. Zeker omdat de kinderen er niet weg te krijgen zijn. Ouderwets met zand en water spelen terwijl ouders kunnen relaxen en toezien op het gras. De kinderanimatie is afwisselend en professioneel opgezet! Verzorgd door Jongeren met enthousiasme en veel humor!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-6-2018

Een 10!

Wij hebben een week in Paalhuissie 2 mogen verblijven. Wat een heerlijke vakantie. De camping kenden we al van 2 x vakantie met tent, maar voor de meivakantie zagen we het niet zitten een tent op te zetten. Alles was schoon, verzorgd en qua ligging ideaal. Wij hadden een campingoventje mee, ideaal voor het ontbijt. Sinds kort zijn er ook pizza's te krijgen in de snackcorner. Prima! Prijzen ansich van de horeca zijn heel scherp en je krijgt waar voor je geld. Campingwinkel prijziger maar dat is overal. Tip is wel een hor mee te nemen voor de kleine ramen in de kinderslaapkamer en bij de keuken en in de badkamer. Verder zijn er geen ramen die openkunnen. De voordeur kan verder open waardoor je wel makkelijk kan luchten. Maar voor de avond niet handig ivm muggen (voor ons dan, ik ben altijd de pisang). Al met al een topvakantie gehad! Waar voor je geld op deze toplocatie. De camping hoef je niet af!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-5-2018

Fantastisch!

Een geweldige camping met alles erop en eraan. Mooi verzorgd, goed eten en bovenal zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij komen zeker terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-5-2018

Verwachtingen zijn meer dan overtroffen

Top camping! Animatie top, ligging top en vriendelijk personeel. super schoon en modern sanitair en ook de velden/ paden keurig onderhouden. Zwembad was helemaal super voor kids onder de 10. Het eten van de snackbar was prima (pizza’s en patat op) en het eten in het restaurant was boven verwachting van een camping keuken !! Zowel het avond eten als lunch was heerlijk. Het enige minpuntje was de snelheid van de bediening, maar het was ook erg druk in de meivakantie. De camping supermarkt had voldoende maar dit was wel prijzig, er is een jumbo op 5 min rijden. Eersel en Bergeijk zijn het bezoeken waard. Kids van 1, 6 en 9 jaar hebben een onvergetelijke eerste vouwwagen vakantie gehad! Het kost wat maar dat was het meer dan waard
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-5-2018

Superleuke camping voor jonge kinderen

Allee wat je leest op zoover is waar, dit is echt een topcamoing voor gezinnen met jonge kinderen. Onze kids vonden alles leuk, vooral de biebebonse paalbergen, een enorme zandbak van 4000m3 met water en trampoline, daar vermaakten ze zich uren, het zwembad en de speeltuin was ook favoriet. Wat supergedelegeerden bedacht is: bij de douches zijn ruime hokjes met 2 douches: 1 hoge volwassen douche en daarnaast in hetzelfde hokje een lage douche met ledlampjes in de douchekoppen die van kleur veranderen. Hoe leuk en superpraktisch is dat?! Ook genoeg haakjes en bankjes om op te zitten en af te drogen. Hier moet je zijn met je kids onder de 10 jaar.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2018

Fantastisch

Super genoten van alles, mooie staan plaatsen , leuk zwembad , animatie team is top .
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-4-2018

Een super geweldige vakantie

Onze eerste grote vakantie met de caravan. Wauw wat een gave vakantie is dit geweest zeg. Super mooie grote kampeer plek incl. eigen watervoorziening. Sanitair gebouw bijna om de hoek. Wat een mooie grote douche hokken. Maar nog beter er is een aparte disco douchkop voor de kleine kinderen. En als klap op de vuurpijl ook nog gezinshokken met verschoonplek en groot bad. Dan zijn er mooie afgescheide looppaden vol met houtsnippers, dus geen vieze voeten. Op alle veldjes is er een speeltuintje met zandbak, huisje, glijbaan en schommels. Echt je kinderen vermaken hier zich de hele dag. Dan nog de grote mooie speel zandvlakte. De grote speeltuin, de kinderboerderij en het mooie zwembad met binnen en buiten gebeuren. Wat zo fijn was is dat het een anti slip vloer aanwezig is. Dus geen val partijen van vallende kleine kinderen. Wij geven deze vakantie echt een 10. En we kunnen niet wachten van want over 30 dagen is het weer vakantie de paal
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-4-2018

Een 'pretpark' voor kinderen. Bijzonder is echt!

Een bijzondere mooie camping met alles erop en eraan. Een 'pretpark' voor jonge kinderen en ook jonge ouders, opa's en oma's. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben dat de ouders ook, en dat is hier de normaalste zaak van de wereld. De prijs is wat aan de hoge kant, maar daar krijg je dan ook bijzonder veel voor terug. Beslist de moeite waard en waar geen lange reis voor nodig is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-3-2018

Fantastisch!

Fantastische camping. Animatie is echt van de beste kwaliteit.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-3-2018

Geweldige vakantie voor jonge gezinnen!!

super fijne plaatsen op de camping op mooie ruime veldjes die elk voorzien zijn van een klein speeltuintje. Fantastisch zwembad voor peuters en kleuters zowel binnen als buiten. kinderboerderij vonden ze bij ons geweldig en het spelen in het zand op de paal bergen. Een goed en leuk team van animatie met leuke shows die ons meisje van 2,5 echt erg leuk vond. alles is mooi en ruim opgezet. nu zijn wij wel altijd net buiten het seizoen geweest waardoor het doordeweeks wel een heel stuk rustiger was maar dat was voor in het zwembad ideaal wat in het seizoen en op de woensdag middag is het daar best wel druk. het eenigste wat het mist is een binnenspeeltuin maar daarvoor kun je een dagje naar terspegelt mocht je slecht weer hebben. sanitair was super het beste gelijk uit de shows doorlopen dan heb je voldoende plaats :) . leuke plaatsjes in de omgeving en mooie wandel en fiets routes. kortom een camping voor een top vakantie. en zij zijn extreem kritisch ;)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-1-2018

De camping voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar.

Een hele mooie camping, voorzien van binnenbaden/ buitenbanen, kleine speeltuintjes op elk veld, grote speeltuin, kinderboerderij, goed animatieteam, leuk terras centraal gelegen, ...ect. De ideale top-camping voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. De kinderen willen eigenlijk helemaal niet van de camping, omdat er zoveel te doen/te beleven is. Het is geen goedkope camping, maar zeker zijn geld waard. Als ouders heb je ook echt vakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-12-2017

Fantastisch wat een topcamping!!

Wat een prachtige camping midden in de bossen, de paalbergen, het zwembad, restaurant, theater, animatieteam echt alles was top!! Centrum van bergeijk is op fietsafstand. Gelijk de zomervakantie erachteraan geboekt😊
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-10-2017

Voor herhaling vatbaar!!

Geweldig!! Alles is top hier. Personeel super vriendelijk! Locatie is geweldig! Hetzelfde geldt voor animatie, zwembad en plaatsen. Met als kers op de taart; de supercomfortplaatsen met eigen sanitair! Ei ij komen alleen nog maar hier terug 👊🏻
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2017

Top camping !

Net terug van een vakantie op de paal en wat hebben onze kinderen genoten! Het animatieteam verdient echt een dikke 10! Elke keer gevarieerde activiteiten! Helemaal top! Verder hebben de kinderen heerlijk kunnen zwemmen in het zwembad en op de paalbergen zandkastelen kunnen bouwen Ook de sanitaire gebouwen zijn netjes bijgehouden! Kortom: top camping! Tot volgend jaar !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2017

Camping de Paal - geweldig

Wij verbleven vanaf 18 augustus een week in een Paalcottage op camping de paal. De ligging op de camping was erg fijn, omdat het gewoon op een veldje stond en zo voelde het net als kamperen. Voor mijn 2 kinderen (3 en 4) was het een veilige accomodatie, overal is over nagedacht. Buiten op ons veldje was een speeltuintje, ideaal om toch een oogje in het zeil te kunnen houden terwijl de kinderen naar hartelust spelen. Ook de Biebelebontse Paalbergen viel erg in trek bij de kleintjes. Het is een hele grote zandspeelplaats voor kinderen. Daarnaast hebben we ook in het zwembad genoten, wat je ook wel een paradijs voor de kids kan noemen met waterspeeltuin en buiten water speelplaats. Omdat de kids erg klein waren hebben ze niet veel mee gedaan met het animatie programma maar elke avond wel naar de Viva komen kijken. Helemaal TOP! Ook nog een bezoekje gebracht aan het restaurant. Erg lekker eten, top service en helemaal niet duur! Wij komen zeker terug
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2017

Het was geweldig!

Wat een super leuke camping is dit. Het animatieteam verdient ook een dikke tien. Een zeer gevarieerd, aantrekkelijk programma voor alle leeftijden. Dit alles werd begeleid met veel enthousiasme. Ook de dames bij de receptie en campingwinkel waren altijd vrolijk. Het zwembad is ontzettend leuk maar met warm weer erg druk en vol, maar wanneer het regent geldt dit eigenlijk ook. Alles op de camping goed onderhouden. Wij hadden een paalhuisie. Hier was aan alles gedacht. Goede douche, goede bedden, zonverduisterende gordijnen, gezellige verlichting. Eigenlijk was het helemaal top. Bij de snackbar was het topdruk, hier hebben we geen gebruik van kunnen maken. Het centrum van Bergeijk is ook gezellig.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2017

Vakantie van mijn leven!

Dit jaar zijn wij voor het eerst naar Camping de Paal gegaan. We waren erg aan het twijfelen of we naar Frankrijk gingen of in Nederland bleven. Uiteindelijk hebben voor de camping gekozen. En we hebben een top tijd gehad! Wij hebben 2 weken de tijd van ons leven gehad!! Het zwembad was onwijs leuk. Roosje (4 jaar) heeft erg genoten van de waterspeeltuin. Het sanitair was erg schoon en hebben genoten van de leuke discodouche. Max (5 jaar) heeft het er nog steeds over. Max en Roosje zijn iedere dag naar de clowntjes geweest. Het was op het begin even afwachten hoe ze zouden reageren maar het recreatieteam heeft het goed opgepakt. Daarnaast is het recreatieteam erg professioneel en man man wat kunnen ze zingen! De vivaclowntjes waren geweldig en hebben erg gelachen om Joep Troep! Wij gaan zeker nog een keer terug naar deze TOP camping
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2017

Prachtige camping

Prachtige ligging. Is echt een kindvriendelijke camping. Vanalles te doen
Op vakantie geweest met partner 26-8-2017

Schoonmaak paalcottage beneden peil

Mede door de vele positieve reacties op zoover hebben wij een vakantie op camping de paal geboekt. Helaas bleek bij aankomst (16 uur) de paalcottage nog niet vrijgegeven omdat de schoonmaak nog niet gereed was. Kort hierna kregen wij de sleutel. De eerste indruk van het niveau van schoonmaak van de accommodatie was bedroevend (je betaalt voor deze accommodatie ruim 1.200 per week): spinrag buitenzijde, spinrag binnenzijde op lamp, stiften van vorige bewoners onder bed, spinnen in kinderkamer en scheerverpakking op vloer in badkamer. Om de vakantie toch positief te starten zelf maar e.e.a. opgeruimd. De volgende dag wilden wij de vaat plaatsen in het afdruiprek, dit rek bleek vol pissebedden te zitten! Vervolgens naar de receptie gegaan om een klacht in te dienen over het niveau van schoonmaak. De reactie van de receptiemedewerkster was letterlijk als volgt: erg vervelend, wij zullen het externe schoonmaakbedrijf hiervan op de hoogte stellen. Hier moesten wij het dus mee doen...
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2017

Prachtige kindercamping

Het animatie verdiend een dikke 10! Nooit eerder zulke goede musicals en theater gezien op een camping. Hoog niveau! Zwembad is voor jonge kinderen een paradijs. Voor grotere kinderen is het buitenzwembad geschikter. Er wordt heel veel georganiseerd. Ik vind het tot nu toe de mooiste camping die we gezien hebben( dit was nr 8). Jammer dat er geen dak op het theater zit dus bij regen moeten de musicals uitgesteld worden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2017

Iedereen moet naar camping de paal

Camping de paal onderscheidt zich in alle opzichten van andere campings. Neem nu bijvoorbeeld het musical song A long spektakel. Geen camping in Nederland zal dit weten te evenaren. De camping is schoon, groen en gezellig. Zeker een aanrader voor iedereen!
Op vakantie geweest met partner 18-8-2017

Geweldige camping

Geweldige camping voor kinderen en ook voor de ouders, een animatieteam van topkwaliteit en de kers op de taart de musical sing along met een vuurwerkshow die ons allemaal verbaasde, we komen zeker volgend jaar terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2017

Geweldige kindercamping, maar onprettig publiek

De kinderen vinden de camping fantastisch, logisch! Want er is voor de kinderen superveel heerlijk zomervermaak. Vooral de zandverstuiving met leuke klim- en waterspeeltoestellen (Biebelebonse Paalbergen) en het leuke binnen- en buitenzwembad zijn een groot succes. Echter vind ik het publiek dat deze camping trekt nogal onbeschoft en luidruchtig. Zo vinden veel campinggasten het hier volkomen normaal om hard infantiele kindermuziek met dreunende beats uit boxen te laten knallen, ook 's avonds. Moet kennelijk kunnen, want het is kindermuziek? Zowel kinderen als volwassen komen loeihard met hun fietsen over de zandpaden gescheurd en dan moet je maar uit de weg springen, ook al loop je daar gewoon rustig met je zoontje van vijf. Ondanks de geweldige camping-supermarkt met verbluffend goed assortiment, het goede restaurant met veel lekkere gerechten en het vriendelijke, behulpzame personeel van de camping en animatieteam weet ik niet of ik hier nog een keer zal komen, puur door het ge
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2017

Beste kinder camping die we ooit bezochten!

Als je camping de Paal opkomt rijden, voel je meteen een sfeer hangen van gezelligheid! Het animatie team is echt zo professioneel goed, ze kunnen echt alles! Ze zijn zelfs zo goed, dat ze soms net professionele acteurs lijken, ze zingen echt fantastisch in musicals. En ze zijn stuk voor stuk zo leuk met de kinderen bezig. De hele dag door zijn er activiteiten voor de kinderen in alle leeftijden. De camping is schoon en netjes, wij zaten in een Paalcasa heerlijk ruim en luxe ingericht. De grote speeltuin, het zwembad buiten en binnen, en de biebelebontse paalbergen zorgen er voor dat kinderen naar hartelust kunnen spelen en rAvotten. Toen we naar huis moesten, huilde onze zoon zelfs...hij wilde blijven! Tja...en voor ons ouders is dat bevestiging genoeg dat het een geweldige vakantie geweest is!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2017

Geweldig

Mooie en zuivere camping. Alleen vonden we dat het zwembadwater voor onze kleinste van 1 jaar aan de koudere kant, dat was dan ook het enigste minpuntje. Voor de rest was alles super. De wc's en douches werden super bijgehouden en zelfs de paden van de camping waren op en top zuiver. Volgend jaar gaan we zeker terug. Super vakantie gehad
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2017

Wat een camping!

Ik hoorde van vrienden van het bestaan van de camping. Ik had zelf nog nooit van Bergeyk gehoord laat staan camping de Paal. Met misschien achteraf een wel heel groot vertrouwen in mijn vrienden besloot ik twee weken te boeken op de camping. Met twee kinderen, meisje van 8 en jongetje van 6. Maar gelijk bij aankomst verliefd op de prachtige en bosrijke camping.Voor de kinderen een gevarieerd animatie programme met daarbij twee keer per week een leuke musical en als klap op de vuurpijl elke avond Viva. De kinderen zijn er weg van en ze hebben gevraagd gelijk te boeken.... dus camping de Paal, tot volgend jaar! Daarbij worden de tiolettegebouwen goed schoongemaakt en is er op de camping een friettent (waar je voor de kinderen ook lekker ijs kan halen, altijd handig ;) en een restaurant, niet te duur maar wel goed eten! Wij hebben een ontzettend leuke tijd gehad waarbij wij zelfs als ouders soms even konden rusten (is ook wel fijn!) Camping de Paal, bedankt en tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2017

Geluidsoverlast n weg

Ik sluit me aan bij alle reviews maar er is een ding waar niemand het over heeft en dat is de n weg die langs de camping loopt. Het is een drukke weg dag en nachts ook tijdens vakantieperiode. Wat heel veel geluidsoverlast geeft. Voor mij een reden om te kiezen voor een andere camping de volgende keer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2017

Super vakantie!

Wat een geweldige camping! We kunnen niks negatiefs verzinnen over camping de Paal. Het animatie team is in 1 woord geweldig! Het theater met de vivaclowntjes is voor de kinderen prachtig! De show met vuurwerk op de biebelebontse paalbergen was een feestje! Sanitair is schoon en de douches zijn lekker warm. De kinderen vonden het prachtig dat ze iedere avond in bad konden, die hebben we thuis niet. De prijs van de winkel en de snackbar is wel iets duurder, maar niet extreem. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2017

Beste ervaring ooit!!

Het ligt super mooi in bosrijke omgeving. De prijs is was hoog, maar je krijgt er enorm veel voor terug. Het sanitair is een enorm schoon, we hadden een privé sanitair. Maar ook het toiletgebouw zelf zag er brand schoon en prima uit! Het eten is helemaal prima in verhouding met de prijs en enorm vriendelijk personeel. Camping de paal is een van de kindvriendelijkste camping's die wij als familie hebben mee gemaakt. Alles draait er voor de kids en natuurlijk is er ook genoeg voor de ouders. Het zwembad is top voor de kinderen. Maar even een plus punt voor de ondergrond van het buitenzwembad! Ook is de camping brandschoon en enorm hygiënisch. Het animatie team is wel het aller beste van camping de paal, de viva-clowntjes, de enorme keuze aan activiteiten voor onze kinderen en dan de show op de paalbergen.... Het is allemaal top daar in Bergeijk! Wij komen volgend jaar terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2017

Fantastische vakantie

Beste camping waar ik ooit ben geweest! Zeker een aanrader!! Geweldig animatie team!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2017

Geweldig!

2 superweken gehad! Animatie: erg leuk Voorstelling elke avond bijna: top de viva clowntjes Restaurant: goed, vriendelijk personeel en super z'on grote speeltuin ernaast! Biebelebontse bergen: mooie zandvlakte met superleuke speeltuin Camping: erg gezellig, veel plekken maar voelt niet zo. Kids: leuk tot 8 -9 jaar. Zwembad: perfect voor kids onder de 9, veilig!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2017

Super gave camping met spetterend vuurwerk.

Dit jaar weer naar camping de paal geweest. het wordt elk jaar beter. ze hadden dit jaar weer een geweldige show op de biebelebontse paalbergen met een super vette vuurwerkshow. de rest hoef ik niet uit te leggen. het is er gewoon super gezellig, vriendelijk personeel, goed eten, erg schoon en een kei goed en gezellig animatie team.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-8-2017

Gezellige kindercamping

Een ideale camping om met kleine kinderen naar toe te gaan, voor kinderen met de leeftijd van 9 a 10 jaar is er weinig animatie. Maar het zwembad en de crosbaan maakt dit ruimschoots goed. Het is een rustige camping waar weinig overlast is. Campingplek met privé sanitair is echt een luxe die de moeite waard is om erbij te nemen. Ruime douche en toilet met vloerverwarming. Ideaal om natte kleding snel de laten droge bij regenachtig weer
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2017

Geweldige Camping!

Voor Mensen met kinderen tot 10 jaar is dit de leukste Camping van Nederland! Wij hebben weer genoten dit jaar. Het was onze 2e x op camping de paal wij zijn al eens in 2015 geweest. Ik heb niks aan te merken op de Camping wij maar vooral onze kinderen hebben het weer heerlijk gehad ondanks het de 2e week niet echt lekker weer was. Animatie team is geweldig! Vooral de musicals zijn te gek!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-7-2017

Aanrader voor gezinnen met jonge kinderen

Gezinnen met kinderen < 12 jaar die houden van sport, spel en muziek beleven hier een heel fijne vakantie. Schone opgeruimde camping, vriendelijke medewerkers van schoonmaak tot animatie tot receptie en winkel.Camping heeft verschillende velden, plekken met veel en weinig beschutting. Het in de buurt gelegen dorp Bergeijk biedt enkele leuke winkels, supermarkten, terrassen en cafetaria's. Bergeijk ligt in de Brabantse kempen: bosrijk en rustig gebied. Vakantie kost altijd geld, maar dat wordt hier niet veroorzaakt door het vriendelijk geprijsde cafetaria. Campingwinkel is natuurlijk wat duurder dan gewone super, maar niet bijzonder. Bovendien liggen de gewone winkels op 5 minuten dus heeft de vakantieganger zelf de keuze. (o ja, wat een lekker en royale softijsjes hebben ze er!)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-7-2017

Super Animatie Team!

Fantastische ligging en plek! Heel schoon en luxe en het animatieteam was echt energiek en supervriendelijk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-7-2017

Geweldig!

Mooie ruime plaatsten met water en elektra, mooi en schoon sanitair (wordt meerdere malen per dag door een extern bedrijf gereinigd), supermarkt met 'normale' prijzen (dus geen reden om de supermarkten in de nabij gelegen dorpen te bezoeken), top zwembad en speeltuin, fantastisch animatieteam met voldoende activiteiten voor iedere leeftijd. Maar vooral: vriendelijk en enthousiast personeel!
Op vakantie geweest met partner 27-7-2017

Geweldige camping voor het hele gezin!

Alles is leuk! Ik heb geen opmerkingen over iets wat minder is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2017

Vreselijke armbandjes !

Fantastische camping die besloten heeft met armbandjes te gaan werken. Wat een verschrikking die dingen. Hiermee wil je toch niet rondlopen en al helemaal niet als je wat gaat doen buiten de camping. Voor mij een reden om deze camping niet meer te bezoeken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-7-2017

Top camping

We staan nu op camping de paal,en vinden het super...nu alweer voor t 2e jaar!enige minpunt....de auto's rijden nog steeds veels te hard over de camping....
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-7-2017

Nooit meer

Mooi zwembad, mooie speelplaatsen en grote kampeerplekken. Redelijk schoon sanitair, goed restaurant met vriendelijk personeel. Animatie team was meer bezig met zichzelf en de telefoons tijdens de safari met vogelverschrikker en bovendien wist de vogelverschrikker niet wat de bedoeling was van de activiteit. Op een enkeling na missen ze het enthousiasme. Jammer dat er met slecht weer geen binnenactiviteiten zijn. Ook het Paaltheater is niet overdekt. Voor kinderen jonger dan 5 zijn er weinig tot geen activiteiten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-7-2017

Prettige zeer complete camping veel groen

Het zwembad zeer prettig alleen binnen erg warm. Bij het zwembad wordt af en toe gerookt terwijl dit toch echt niet mag. Ik mis wel een aantal parasollen ivm schaduw bij het zwembad. Op verzoek met mooi weer is het zwembad langer open gebeleven helemaal top. bij het terras en restaurant een mindere ervaring gehad maar uitstekend hersteld. Nette prijzen, goed verzorgde en smakelijke gerechten met vriendelijke bediening. Fijn om te zien dat het personeel correct wordt aangestuurd wanneer daarvoor tijd is, je merkt dan direkt dat de service beter is, ga zo door.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-6-2017

Camping de paal !!! Aanrader!!!

Camping de paal is geweldig!! Top animatieteam!!! Heel veel speelgelegenheden, geweldig zwembad!! Altijd wat te doen!! Schoon!! Gewoon top!! Behulpzaam en lief 😘😘
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-6-2017

Geweldige camping voor jong en oud

wij stonden hier samen met gezin van onze zoon. Plaatsen ruim, grasveld goed onderhouden. Voor de kinderen (9 en 11 jaar)wordt door de camping zeer veel georganiseerd.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2017