Gastbeoordelingen

Camping De Paal scoort gemiddeld een 8.9 uit 645 beoordelingen.
Ligging 8.9
Prijs / kwaliteit 8.5
Kindvriendelijk 9.6
Eetgelegenheden 8.5
Staat v/h sanitair 8.9
Zwembad 9.0
Hygiëne 8.8

Super!

Voor de eerste keer hier in een paalhuissie, uitzicht op de biebelebontsepaalbergen. Super schoon huisje. Kinderen van 10 en 8 vermaken zich super. Leuke animatie, mooi zwembad. Lekker gegeten in het restaurant. Super kindvriendelijk!! We gaan zeker terug komen!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-10-2018

Fantastisch!

Weekje verbleven in een paalcasa. Super fijn chalet met als groot pluspunt een vaatwasser. Er was veel animatie, de kinderen hebben zich niet verveeld. In het restaurant kun je ook echt lekker eten, vergeet hier niet te reserveren!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-10-2018

Animatie en zwembad top ligging en inrichting min

Alles was prima behalve de wegen naar de veldjes toe dit was door de regenval een grote modderpoel. En bleef zeker 2 dagen zo voordat het gezakt was. Bij terspegelt is de infrastructuur iets beter geregeld wat dat betreft. Onze voorkeur gaat toch liever naar deze camping toe dan. Ook mede dat je veel overlast hebt van vrachtwagens die over de betonnen wegen denderen van de N69 waar door je al heel vroeg gewekt wordt in het weekend is dit iets minder.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2018

Een echt professionele kindercamping!

Leuke, nette camping. Alles voor de kinderen! Heel veel, goed georganiseerde activiteiten voor elke leeftijd. Leuk, niet zo groot zwembad. Onze dochter werd in de vakantie 9 jaar. Die is door de meiden van het animatieteam helemaal in het zonnetje gezet. De clowntjes zijn echt bijzonder professioneel! Super leuke acts, ook voor ons als ouders en ze blijven in hun rol. Mooi om te zien. Onze zoon van 12 heeft zich er nog aardig vermaakt met de georganiseerde activiteiten. Toiletgebouwen worden echt 3x per dag schoon gemaakt. Wat wij ook een grote plus vonden was dat je een eigen parkeerplek hebt die dus altijd vrij is en redelijk dichtbij je kampeerplek. Winkeltje leuk, redelijk veel te krijgen en redelijk te betalen. Vanaf de camping moet je wel alles met de auto doen. Volgend jaar doen wij een andere camping aan omdat we niet meer in Nederland willen kamperen in de zomervakantie en omdat de camping voor onze zoon nu wel klaar is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-9-2018

Niet kindvriendelijk!

Absoluut niet kindervriendelijk. Continue auto's op de veldjes. Auto's die te hard rijden ook. Al jaren is dit een probleem, maar bij de camping lijkt dit geen prioriteit te hebben. De pop-up binnenspeeltuin zag er leuk uit, maar ook hier absoluut geen toezicht op de kinderen. Nu lijkt dit normaal, echter stonden hier alleen hele grote luchtkastelen/stormbanen, die de laatste tijd qua veiligheid niet goed in het nieuws kwam. Het buitenzwembad lijkt fijn met de zachte bodem. Echter 'de walvis' is ook behoorlijk gevaarlijk. Kinderen al sleutelbeen zien breken en huilend hiervan af komen. Voor een camping die zegt een kindercamping te zijn.... Absoluut niet toelaatbaar. Tip. Zorg dat de gasten niet op het veldje komen met de auto om bijvoorbeeld de boodschappen af te leveren.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-9-2018

Fantastische camping!

Iedereen is heel kindvriendelijk! De camping is echt een paradijs voor kinderen. Je hoeft je nooit te vervelen. De animatie is top!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-9-2018

Leuke camping, maar betere bezocht...

Na alle geweldige verhalen over camping de Paal, de viva clowntjes te hebben bekeken op youtube, had zoonlief maar 1 wens....naar camping de Paal. De camping is prachtig. Inderdaad voor kids tot een jaar of 9 anders echt niet doen! Zwembad, paalbergen, speeltuin, pannaveld, alles leuk. De vivaclowntjes waar hij zo naar uitkeek vielen wel wat tegen. Geen Martje hartje of Joep troep gezien....Het leek wel of er de laatste week niet veel meer aan de animatie gedaan werd. Jammer voor de kids die al de hele zomer wachten op de laatste week vakantie. Wij zijn behoorlijk verwend wat luxe kindercampings betreft. Voor deze leeftijdscategorie vinden wij de Sprookjescaming veel beter, vooral het Anmatie en theater. Als je er ki deren bij hebt van 10 jaar of ouder raden wij De Kleine Wolf aan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-9-2018

Tot volgend jaar! 😀👑

Top verblijf gehad op camping de paal. Alles wordt hier uit de kast getrokken om de kinderen het naar de zin te maken. Hierdoor hadden wij als ouders ook écht vakantie. In het restaurant kun je lekker eten voor een normaale prijs. Elke dag afsluiten met de Viva clowntjes, geweldig! Tot volgend jaar 😀
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2018

Volgend jaar gewoon weer!!!!!

Zoals elk jaar hebben we weer een topvakantie gehad!De kinderen willen hier niet meer weg....op 4 augustus hier aangekomen op de camping,wegen waren stoffig(gek joh met zandpaden ...😉)toilet/douchegebouw word zeer vaak schoongemaakt,zou fijn zijn als de gebruikers ervan t ook schoon achterlaten, want dat is best moeilijk voor sommigen(wc papier laten liggen,of gewoon toilet niet doortrekken).zwembad was perfect,en nee water was niet koud buiten,je lichaamstemperatuur is hoger bij warm weer!Het eten bij snackbar/en restaurant is gewoon goed.we gaan vandaag(zat. 25 aug.)Helaas weer weg,maar volgend jaar komen we gewoon weer terug!Zijn er dan nog aandachtspunten?Ja 2 maar nl: -snelheid van de auto's op het park,sommige denken dat ze coureurs zijn...af en toe hielden we ons hart vast bij het toiletgebouw bij t laantje edje ezel.(combinatie kinderen en max Verstappen) En de fietsers op de voetpaden bij de grote speeltuin,erg hinderlijk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2018

Geweldige vakantie!!

Wij zijn dit jaar voor het eerst naar camping de Paal geweest en wat hebben we genoten! Schoon paalhuisje met geweldig uitzicht op de zandheuvels. Ook wij als ouders hebben een heerlijk ontspannen vakantie gehad terwijl de kindjes genoten van de activiteiten van het animatieteam. De shows en musicals van het team waren geweldig. Onze jongste was helemaal verliefd op clowntje super rover. Heerlijk gezwommen en het eten in het restaurant is zeker de moeite waard! Kortom de tijd van ons leven gehad en we komen absoluut weer terug! TOP!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2018

Fantastische vakantie!

Na een paar jaar in een Paaltent dit jaar in de nieuwe paalcasa, wauw wat zijn die mooi zich! Heerlijk zwembad, fantastische animatie en goed eten. Van het sanitair bijna geen gebruik gemaakt, alles zit in de paalcasa, maar de keren dat ik er was zag het er erg schoon uit. Overal vriendelijk personeel dat direct voor je klaar staat. In de ochtend lekkere broodjes in de supermarkt, waar ze ook alles hebben tegen goede prijzen. Wij komen hier zeker terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2018

Erg leuk!

Wij hebben twee weken op de camping te paal gestaan. De kinderen hebben zich volop vermaakt in de speeltuin, zwembad, paalbergen etc. De clowntjes waren favoriet elke avond om 19.00! Er is een groot recreatieteam aanwezig die het voor alle kinderen leuk maakt. De musicals en de musical sing a long zijn super leuk gedaan door het recreatie team en je kan zien dat camping de paal mede door het recreatieteam eruit springt. Het sanitair werd geregeld op een dag schoon gemaakt en ziet er goed uit. De omgeving vonden wij niet heel bijzonder, maar over de camping niets te klagen alleen maar leuk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2018

Geweldige kindercamping

Wat een geweldige camping voor kinderen en dus ook voor de ouders. Mooie ruime plekken, alles is schoon, geen geasfalteerde weggetjes, en men is er zeer behulpzaam. Doordat de kinderen zich zo goed vermaakten hebben we amper gebruik gemaakt van het animatieteam maar dat is er volop. Het enige "minpunt" is dat het buitenbad zo ontzettend koud is. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-8-2018

Leuke vakantie

Een hele leuke week gehad Alles was netjes
Op vakantie geweest met oudere kinderen 15-8-2018

Super voor jonge kinderen

Super leuke camping met een heel leuk animatieteam. Jonge kinderen kun zich hier op en top vermaken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Voor kinderen een droomvakantie

Geweldige kindercamping maar de (snel-)weg ernaast zorgt voor erg veel geluidsoverlast. Daarnaast is het een kindercamping maar er wordt nog op veel plekken gerookt. Misschien een rookvrije kampeerstraat? En rookzones? In het restaurant zou men nog kunnen denken aan het serveren van verse pannekoeken en (meer) groenten bij de gerechten. Chapeau voor de animatie! Wat een geweldig team! Musicals en de clowntjes zijn werkelijk geweldig!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Top maar eerst niet weer..

Wij zijn hier als gezin 2 weken geweest in de warmste periode van het jaar. Helaas hebben we hierdoor een wat vertekend beeld van de camping gekregen. Het was ontzettend stoffig door de onverharde wegen, auto's hielden hier te weinig rekening mee. Er werd vaak te hard gereden waardoor het stof overal heen vloog. Dit stof had ook zijn weerslag op de hygiëne in het zwembad en het sanitair, overal was het smerig. Ik begrijp natuurlijk dat dit overmacht is, personeel deed zijn best het schoon te houden!! Wat ook erg vervelend was, de roosters bij het sanitairgebouw lagen los dus elke keer als men er over heen loopt maakt het een ontzettend lawaai. Dit was vooral in de avond en nacht vervelend, wij stonden vlakbij het gebouw. Ook mag er wat meer toezicht zijn op overbodig geluid, mensen hebben veel lawaai zelfs na 22:00 uur. We hebben zelfs last gehad van mensen die tot half 2 snachts bezig waren!! Voor de rest echt top voor kinderen..
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Dikke 10!

Alle lof voor de Viva clowntjes en de rest van de animatie. Ze zijn zo enthousiast en er wordt zoveel tijd gestoken om er echt een professioneel geheel van te maken, zelfs voor volwassenen leuk en voor kids geweldig!! Horeca lekker en schappelijke prijzen, softijs heerlijk en ruime porties voor weinig geld. Alles goed onderhouden, mooie speeltuinen, duinen zijn super en zwembad Met valdempende bodem en binnen nog een water speeltuin maken het af. Wij gaan volgend jaar weer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Een camping waar je een topvakantie beleefd!!

Echt een top camping. Komen hier nu al 6 jaar en het is elk jaar weer genieten. Een mooie schone camping met ruime plekken. De kinderen willen niet van de camping af dankzij een prachtig mooi zwembad en een top animatieteam. De viva clowntjes, de musicals en de musical sing a long. Echt een dikke 10 voor het animatieteam!! In het restaurant kun je heerlijk eten tegen prima prijzen. Een winkeltje met een uitgebreid assortiment en ook hier zijn de prijzen prima. Wel eens gekeken naar andere campings, maar geen camping die tipt aan camping de paal.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Fantastisch

Wij hebben weer voor het 5e jaar genoten op camping de Paal! Wat is het toch een fantastische en leuke camping. Met een super recreatieteam. Fantastische musicals. De Sing a Long is helemaal gaaf. Dit jaar twee keer bij kunnen zijn. Het sanitair gebouw is super netjes en schoon. Wij stonden bij sanitair gebouw 3 in de buurt. Je kunt er ook heerlijk eten in het restaurant voor normale prijzen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Volgend jaar weer!

Zeker een van de beste campings in Nederland! Super ligging. Super recreatieteam die onze kinderen goed kunnen vermaken en activiteiten hebben voor alle leeftijden. De faciliteiten zijn prima en zeer schoon. Deze camping is zeker een aanrader! Wij komen zeker volgend jaar terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 12-8-2018

Zeker terug!

Zeker een van de beste campings in Nederland! Super recreatieteam die onze kinderen goed kunnen vermaken. De faciliteiten zijn prima en zeer schoon. Deze camping is zeker een aanrader! Wij komen zeker volgend jaar terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Camping de Paal is voor ons op en top genieten!

Camping de Paal is voor ons al zes jaar vol genieten! Glamping! Grote plekken, mooie ruime velden, zeer schone toiletgebouwen, goede horeca/ supermarkt, een animatieteam van grote professionele klasse, prachtige musicals en een singalong vol verrassingen, een prachtige ruime keus aan activiteiten, prachtige zandvlakte, een geweldig mooi binnen en buitenswembad met verschillende glijbanen en speelmogelijkheden. Daarbij is het personeel zeer vriendelijk en toegankelijk, denken graag met je mee! Eigenlijk gingen we dit jaar voor het laatst was het plan maar nu al weer een reservering voor 2019 gemaakt! De camping staat gauw vol daarom snel boeken, maar tijdens het verblijf is er genoeg ruimte voor iedereen en merk je een ontspannen, gezellige vakantiesfeer! Een prachtige kindercamping voor kinderen tot en met 11/12 jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Volgend jaar weer

Geweldige camping!! Super vermaak voor de kinderen. Ruime badkamers waar je tegelijk met je kind kunt douchen. In het restaurant kun je heerlijk eten voor een klein prijsje. Volgend jaar komen wij hier zeker terug!!! De kinderen willen niet meer anders.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Geweldige vakantie voor het hele gezin!

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad met het gezin! De kinderen hebben genoten van de Viva clowntjes. Onze dochter wilde het liefst de hele dag door met een onderbroek op haar hoofd lopen. Het personeel is zeer gastvriendelijk en we werden snel geholpen bij de receptie. Met een lekker etentje als afsluiting in het restaurant, mogen wij spreken van een zeer geslaagde vakantie !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Dik verdiende 10!

Wat hebben wij een fantastische zomer gehad! Vriendelijk personeel, goede faciliteiten en goed vol programma voor de kinderen. De kinderen hebben zich elke dag weer prima vermaakt en willen alle clowntjes het liefste mee naar huis nemen, en ik stiekem ook! De musicals en zeker de musical sing a long waren prachtig! Verder hebben we heeerlijk gegeten in het restaurant en genoten in het zwembad. Het heerlijke weer zorgde voor een goede sfeer op de camping, hopelijk hebben we volgendjaar weer zo’n geluk want we hebben alweer geboekt voor 3 weken! Een dikke 10! (Wij hebben gestemd op Camping de Paal)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Fantastisch!

Wát een top camping! Als de kinderen een fijne vakantie hebben, hebben wij dat ook. En hóe ze een fijne vakantie gehad hebben. Veel activiteiten voor jong en oud. S'avonds viva met de clowntjes en soms een musical (en de sing a long was super!) Wij komen volgend jaar zeker terug!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

TOP camping!! Volgend jaar weer!!

Wat een top camping! Echt een aanrader! Wij gaan volgend jaar weer de kids vonden het geweldig en het recreatieteam was top leuke activiteiten voor elk kind wel iets te doen echt top! Er hangt echt een top sfeer tuurlijk wel tot laat spelende kinderen en het is er nooit echt stil maar dat kan je verwachten op een kinder camping het waren 2 geslaagde weken!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Meer dan geweldig!

Het is een fantastische camping! Eten is super goed van kwaliteit. Alles zit erop en eraan. Vooral een dikke pluim voor het entertainment binnen de camping! Wat een vermaak voor jong en oud en wat een prachtige musicals maken ze daar. Wij hebben genoten ❤️
Op vakantie geweest met oudere kinderen 11-8-2018

FANTASTISCH !!!! Top

Camping de Paal is echt een topcamping! Drie fantastische weken achter de rug!!! De kinderen hebben onwijs genoten, dank aan het recreatieteam die elke dag weer voor alle kids klaar stond! In een woord: Top!!! Tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Fantastische camping!

Wat een top camping! Onze kinderen hebben ontzettend genoten van de leuke faciliteiten. Animatieteam was ontzettend vriendelijk en gedreven en daarnaast hadden ze leuke activiteiten voor onze kinderen. Het zwembad is erg leuk voor de kinderen, ze zullen zich er niet vervelen. Kortom geweldige vakantie gehad!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Volgend jaar weer

Toen onze vrienden ons vertelde over camping de Paal, waren we verkocht. Onze kinderen konden gaan waar ze wilden, want alles was overzichtelijk en gecontroleert. Maar het beste van de hele camping was toch wel: het animatie team! Elke dag activiteiten die voor jong en oud top zijn. Goed geregeld! Wij komen vorig jaar terug, want onze kinderen hebben enorm genoten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Volgend jaar weer

Super camping. Kinderen hebben een geweldige vakantie gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Genoten

Fijne en mooie camping. Jonge kinderen komen hier niks te kort. Ondanks de drukte toch schoon sanitair. Zwembad is voor de kinderen goed.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Nooit meer helaas

Beste kindercamping van Europa? Nou dat halen jullie dit jaar nooit. Wat was het vies op veel plekken, wc's met doekje schoonmaken en daarna met hetzelfde doekje de rest? Fles wodka werd gevonden en zelfs een fles schoonmaakmiddel bij de kinder wc's. Als je het zwembad in kwam of uitliep had je al het gevoel dat je schimmel op liep. Veel te jong personeel in de schoonmaak en ook als toezicht in zwembad. Loop paden waar boomstronken echt omhoog staken en kinderen over vielen met de fiets, melding wordt niets meegedaan. Geen controle op regels, niet sproeien en geen BBQ op kolen, nou ze stonden zelfs de auto's te wassen op het veld om af te sluiten met een kolen BBQ. Speeltoestellen oud.Voor softijs in de rij voor de frituur en voor waterijs weer aansluiten in andere rij kan efficiënter. En met slippers en korte broek achter de frituur is niet handig(En ja het was warm) Kids hebben zich wel goed vermaakt gelukkig maar voor ons niet meer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2018

Fantastische tijd gehad

We hebben een geweldige tijd op camping de Paal gehad, we zaten bij het druk bezochte sanitair gebouw 2 in de buurt. Wat ons opviel was dat er bijna continu wel iemand door de toiletgebouwen liep, dit is ook wel nodig als je ziet dat er kinderen in en uit lopen die nog niet de leeftijd van 3 jaar hebben bereikt. Het buitenzwembad was druk, maar dit konden we wel verwachten met dit schitterende weer. Winkel heeft een ruim assortiment, met heel de dag door verse broodjes. Voor het theater was het eigenlijk te warm, maar dat was mooi opgelost met waterspelletjes en een indrukwekkende musical op de biebelebonse bergen. Volgend jaar gaan we zeker terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2018

Geweldige camping!

Na veel goede verhalen dit jaar voor het eerst naar deze camping gegaan. Wat een fantastische camping is dit zeg! Ondanks de droogte en warmte wordt er alles aan gedaan om de camping tip top ik orde te houden. Het sanitair is erg goed en wordt goed schoongemaakt. Het zwembad is druk, maar wat wil je met deze warmte. Het eten is erg lekker en tegen goede prijzen. Animatie is fantastisch! Wat een shows zetten ze neer en het enthousiasme bij de spellen is te gek. Onze Joris is helemaal fan van Mega Max. Wij komen hier nog vaak terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2018

Super vakantie!

Wij zaten in een paalcasa. Wauw wat een luxe. Top badkamer. Super netjes allemaal. Goede plaatsing tussen echte campeerders. Camping is best groot maar daar merk je op het veld niets van. Top animatie. Kids van het theater genoten. Onze zoon was jarig en tijdens een vd shows in t zonnetje gezet. Top hoor. Zwembad is vooral voor de kleinere kinderen. Wij hadden 4 kids bij ons (6,8 en 10). Met name voor de oudste kids van 10 zou een iets groter en uitdagender zwembad wel fijn zijn. Desondanks hebben zij en wij dus ook een top vakantie op de paal gehad. Het weer was ook wel fantastisch! Ik raad deze camping iedereen aan maar specifiek aan gezinnen met jonge kinderen. Zo t/ m 8 jaar. Eten op terras prima en betaalbaar. Campingwinkel ook netjes en geen hollywood prijzen. Al met al een top vakantie gehad. We hadden grote verwachtingen en die zijn zeer zeker uitgekomen! Top camping
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2018

Voor herhaling vatbaar

Een camping met superveel faciliteiten en goede animatie. Enorm leuk voor kinderen. Voor ons wel wat massaal. Op warme dagen is het erg druk in het zwembad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2018

Voor herhaling vatbaar

Fijne camping, groot maar voelt niet zo. Goed sanitair, mogelijkheid tot privé sanitair. Betrokken en vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-8-2018

Tijd voor iets anders!

Supermooie Camping, aardig personeel. We zijn nu voor het 4e jaar op de camping en hebben altijd volop genoten. Dit jaar beviel het wat minder. De hygiëne in het toiletgebouw was beduidend minder dan voorgaande jaren. Dat heeft er ook alles mee te maken dat sommige gasten het gewoon ranzig achterlaten maar ook een gebrekkige schoonmaak. Iedere dag een team van 4 jonge mensen die dan het gebouw moeten schoonmaken zonder leiding van iemand die er echt verstand van heeft. Jammer want het is zo'n prachtige camping met alle faciliteiten. We hebben altijd veel plezier gehad op de paal maar volgend jaar gaan we ergens anders onze vakantie vieren. Camping de paal is steeds een beetje achteruit gegaan de afgelopen jaren. Belachelijk dat er mensen zijn die een groot zwembad voor de tent zetten. Als je kleine kinderen hebt zit je niet rustig op je stoel. Melding van gemaakt maar er is niets mee gedaan. Tijd voor iets anders!( En schoner!!!)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-8-2018

Onvergetelijk verblijf!

We hebben afgelopen weken enorm genoten op camping de paal! Er zijn veel dingen voor de kinderen te doen bij de animatie en het personeel is erg enthousiast en vriendelijk. De camping wordt goed schoon gehouden en dit wordt ook van de gasten gevraagd. De accomodaties zien er allemaal heel netjes uit. Wij verbleven zelf in een van de paal casas en het was geweldig voor de kinderen om ‘s ochtends meteen op de paalbergen te kunnen spelen. De sing along die wij mee hebben mogen maken was echt een klapstuk! Het zwembad ziet er netjes uit en is vooral gericht op de kinderen (net als de rest van de camping). De camping is verder van alle gemakken voorzien (denk aan een winkeltje, wasserette, etc.). Het restaurant is goed en betaalbaar. Lekker om een keer met het hele gezin te gaan eten of ‘s avonds een drankje te doen op het terras. Wij vinden camping de paal zeker een aanrader en zouden volgens jaar graag nog een keer terug komen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-8-2018

Geweldige camping,volgend jaar terug!!!

Al drie jaar op een rij met de kleinkinderen hier een week naar toe,animatie top,zwembad binnen en buiten ,de plaatsen voor de camper goed en personeel vriendelijk dus echt een aanrader,volgend jaar terug 🏊🏖
Op vakantie geweest met oudere kinderen 2-8-2018

Steeds achteruit maar nog wel favoriet

Wij komen hier al 9 jaar, alle 8 jaren zijn wij erg blij met deze camping geweest. Echter waren we dit jaar minder blij met camping de paal. Er heerst nu een enorme droogte en het zand stuift op, er word niet veel aangedaan alleen op de zaterdag word er met een watertank water op de wegen gestrooid. Dit vinden wij erg jammer. De hygiëne van het toiletgebouw gaat ook steeds meer achteruit. Vroeger werden de toiletgebouwen 2 á 3 keer schoongemaakt nu als je geluk hebt 1 keer of nog een tweede keer door een terrein man die het niet heel goed doet. Zwembad is te klein vooral met deze warmte. Verder is en blijft dit een favorietje van ons en vinden we het nog steeds heerlijk hier. Alleen we merken dat ze dit jaar wel een beetje achteruit zijn gegaan in bepaalde opzichten. Activiteiten en kindvriendelijkheid is nog steeds top!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-7-2018

Fantastisch

Super tijd op De Paal gehad! Kan geen aanmerkingen bedenken. Hier komt het hele gezin aan z’n trekken. Vooral het animatie team is top! Leuke en afwisselende activiteiten, enthousiast team, aandacht voor de kinderen en de kers op de taart zijn de musicals en de Musical Sing a Long. Voor een geweldige camping hoef je niet ver te gaan!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-7-2018

Heerlijke vakantie gehad!

Afgelopen twee weken op Camping de Paal gestaan. Wat een heerlijke camping, het animatie team is in een woord top! Het zwembad is, ondanks de drukte, een lekkere plek waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Het heerlijke weer van afgelopen week hielp overigens ook mee!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Helemaal super

Fantastische camping! We hebben hier genoten. En de kids helemaal. Wat een super aanbod in animatie voor elk wat wils en ook voor elke leeftijd categorie. Musicals die het animatie team geweldig in elkaar zet. Met als hoogtepunt musical sing along! En de viva clowntjes in het paal theater ook helemaal geweldig. Zwembad was ook leuk zowel binnen als buiten. Ik kan maar 1 minpunt bedenken en dat is dat sommige gasten echt een enorme puinhoop maken van het sanitair. Doe je dat thuis ook vraag ik me dan af. Hoe dan ook de camping en het personeel krijgen van mij een dikke pluim. Met een extra bedankje naar het animatie team chapeau!!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-7-2018

Goede naam,maar in de praktijk valt dit vies tegen

Bij aankomst ziet de camping er erg tof uit. Echter bij aankomst veld, blijkt deze bijna pal naast een snelweg te liggen. Het zwembad is gericht op voornamelijk kleine kinderen en de openingstijden zijn tot max 20.00. Dat is jammer, zeker als het overdag lang licht is. Ook jammer dat er geen ligweide bij is. Het is een mierenhoop van mensen overdag bij het zwembad. In de twee eerste weken van de schoolvakanties, is er maar 2x iets georganiseerd in de avond. Het is echt een camping voor de hele kleintjes. 8 a 9 jaar, daarna houd het wel op. Deze camping geboekt alleen maar op de naam, door al de prijzen. Het is wel een nette camping. De hygiene is top. Maar ik snap echt niet waar ze hun hoge verblijfprijzen op baseren. Eerder op camping de Kleine Wolf een paar jaar gebivakkeerd. Deze camping is onzer mening veel leuker en voor alle leeftijden. Daar worden activiteiten georganiseerd, zoals een roofvogelshow, schuimparty, vuurwerk
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-7-2018

GEWELDIG!!

We hebben 10 nachten met onze caravan op veld Bob de ijsbeer gestaan. De camping is echt geweldig!!!! Kan niet één ding bedenken waar ik over zou kunnen klagen. Personeel allemaal even vriendelijk, toilet gebouw super mooi en goed onderhouden. Camping oogt groot, maar is erg overzichtelijk. Onze dochter van 7 ging elke ochtend zelf naar de winkel om broodjes te halen en de activiteiten die er worden georganiseerd zijn echt heel erg leuk. Ik zou hier volgend jaar zo weer op vakantie kunnen gaan. Ook het restaurant is erg goed, en de prijzen zijn normaal. Echt een camping om iedereen aan te raden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-7-2018

Poep in het zwembad.

Het is een goede camping maar het kan zeker beter. De speeltuin en het zwembad zijn erg goed voor kleintjes. Het restaurant is goed. De zandpaden zijn een grote stuifbende, zeker als het een tijdje droog is. In de waterspeeltuin was eenmaal de trap helemaal bedenkt met poep en toen ik dit ging melden werd mij verteld: we weten het, er wordt aan gewerkt. Een uur later liep ik langs en was dit nogsteeds niet opgelost. Uiteindelijk is dit opgeruimd door een GAST, die de poep met gebruik van zwembadwater door de waterspeeltuin heeft gespoeld.... Verder het niet activeren van bepaalde delen van de speeltuin ondanks dat het de eerste week van juli is als het wat rustiger is niet echt netjes. De fietsenverhuur is vreselijk, de meeste fietsen mankeren iets. De zogenaamde viva-clowntjes die 'overal' te zien zijn, niet echt hoor. Door de voorgaande reviews verwachtte ik heel wat hiervan, maar -wat- er uiteindelijk was was erg goedkoop vermaak.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-7-2018