Gastbeoordelingen

Camping De Paal scoort gemiddeld een 8.9 uit 658 beoordelingen.
Ligging 8.9
Prijs / kwaliteit 8.6
Kindvriendelijk 9.5
Eetgelegenheden 8.8
Staat v/h sanitair 8.8
Zwembad 8.9
Hygiëne 8.8

Fantastisch!

Geweldige camping!!! Echt een paradijs voor de kids en daardoor ook voor ons. Het animatie team is top: enthousiast, betrokken en kindgericht. De Paal heeft alle verwachtingen waargemaakt. De eerste week mei vakantie was het ook prachtig weer, dus extra boffen. Leven als God in Frankrijk, maar dan heerlijk dicht bij huis. Het vernieuwde restaurant is erg mooi geworden, plus een gevarieerde kaart en schappelijke prijzen. De ijskraam deed goede zaken bij deze temperaturen. Fijn dat de camping er voor gezorgd had dat het buiten zwembad al open was. Bij de meeste campings is dit pas vanaf 1 mei, maar De Paal had top ingehaakt op de goede weersverwachtingen. Het mooiste was de prachtige Musical-Sing-a-Long: wat professioneel, gezellig en goed! In de negatieve reviews kunnen wij ons totaal niet vinden: De Paal doet er alles aan je een geweldige tijd te bezorgen, campinggasten hebben zelf ook de verantwoordelijkheid regels na te leven!!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-5-2019

Tot volgend jaar!

Net terug van een fantastische vakantie in Brabant. Wat een aanrader is dit zeg! Alles is aanwezig, top animatie (clowntjes vooral), lekker eten, snackbar, kindvriendelijk zwembad en een binnenspeeltuin. Onze kinderen willen niks anders meer. Volgend jaar weer terug naar camping de paal.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Volgend jaar weer!

Wauw wat een vakantie! Vriendelijk personeel die hard werkt om gasten het naar hun zin te maken. Het hoogtepunt was voor ons toch echt wel de Sing Along. Oma was een dagje op bezoek geweest en had het geluk dat ze dit mooie spektakel mee mocht maken. Mijn complimenten voor het recreatieteam. Ook moesten kosten wat het kost onze kids elke dag naar het theater voor de clowntjes. Vooral het vele water vonden ze geweldig. Al met al een mooie vakantie gehad en tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Het was fantastisch en wij komen zeker terug!

Het recreatie team was top, de kids hebben leuk gespeeld op de zandbergen en gingen elke avond door de leuke activiteiten goed slapen! Ook het zwembad was helemaal top! U zult ons zeker terug zien.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Super genoten!

Super camping. Verzorgd en proper. Animatie is jong maar zeker oplettend.. zowel bij vallende kinderen als bij ruziënde kinderen treden ze op ..top! bij aanvang vd VIVAclowntjes stonden de kinderfietsjes echt letterlijk over het gehele loop en tekstgedeelte... wat super dat dit gewoon kan ! Het genieten vd kids staat bovenaan! Bedankt voor de fijne vakantie
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-5-2019

Geweldig

Verblijven er op het moment Super leuk voor kinderen schoon en mooi
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2019

Een echte A camping

Wat een geweldige camping voor kinderen. Er is genoeg te doen en het animatieteam staat de hele dag klaar! Alles is mooi schoon en er wordt hard gewerkt om het nog mooier te maken. De sing along met vuurwerk was een groot spektakel! Een dikke 10 voor deze A camping!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-5-2019

Fantastisch

Het was geweldig. Animatieteam was helemaal top! Ga er vaker met mijn kinderen naar toe echt top! Camping de paal Bedankt voor de Top Vakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-5-2019

Fantastisch!!

Net thuis van een fantastische vakantie op Camping de Paal! Alles is aanwezig voor de kinderen. En wat fijn dat het buitenbad al open ging met dit warme weer. Top animatie met een fantastische show op de zandbergen. Heerlijk gegeten in het restaurant. Wij komen hier volgend jaar sowieso weer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-4-2019

Een domper en een eens maar nooit meer ervaring!

Het was 1 grote zandbende.. Mensen waren van ellende de paden aan het besproeien om te voorkomen dat je niet bij elke passant een hap zand te eten kreeg (zelfs bij voetgangers). Het personeel is veel te jong en onervaren. De oudste zou 30 zijn van het animatieteam. De rest is net 16 /17 en hebben de vaardigheden niet om groepen te leiden. Het voelde voor ons niet veilig om de kinderen mee te sturen met de groepsleiders. Zij liepen vaak met 3 voorop en hadden niet continu zicht op de kinderen. Toiletten waren ondermaats. Ook daar 16 jarige knullen. Privesanitair wordt sowieso niet gereinigd ondanks 13 euro per dag. De gang waaraan deze grensde werd pas na 5 dagen op verzoek gedweild. Zonder privesanitair krijg je nog wc papier.. Toiletbril reiniger was ook daar vaak op. Het zwembad was er nog niet klaar voor. Glijbanen buiten nog niet schoon. Binnen was er teveel gebruikt chloor in het water (troebel) en ook hier bergen met zand.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-4-2019

Prima maar erg zanderig

Mooie camping, veel voor de kids, geen animatie voor volwassenen, en als enige echte nadeel de enorme zand....de zandpaadjes stuiven enorm waardoor alles constant onder het zand zit.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-4-2019

Camping top! Huisjes minder!

Wij hadden een paalcottage en een plaats op de camping. De plaats op de camping was heel mooi gelegen en het sanitair was heel schoon. Over de paalcottage waren we wat minder tevreden, het was wel schoon en ook mooi gelegen. Maar er waren weinig spullen aanwezig of in kleine aantallen(borden, bestek, koffie machine). En de grootste afknapper was dat er geen douche aanwezig was. En dat je ook naar een sanitair gebouw moest!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-2-2019

Geweldige camping!

Wat een heerlijke camping! Van alle gemakken voorzien. Top animatieteam, heerlijk gegeten. Superleuk zwembad voor de kinderen en een goede technische dienst
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-12-2018

Super!

Voor de eerste keer hier in een paalhuissie, uitzicht op de biebelebontsepaalbergen. Super schoon huisje. Kinderen van 10 en 8 vermaken zich super. Leuke animatie, mooi zwembad. Lekker gegeten in het restaurant. Super kindvriendelijk!! We gaan zeker terug komen!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-10-2018

Fantastisch!

Weekje verbleven in een paalcasa. Super fijn chalet met als groot pluspunt een vaatwasser. Er was veel animatie, de kinderen hebben zich niet verveeld. In het restaurant kun je ook echt lekker eten, vergeet hier niet te reserveren!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-10-2018

Animatie en zwembad top ligging en inrichting min

Alles was prima behalve de wegen naar de veldjes toe dit was door de regenval een grote modderpoel. En bleef zeker 2 dagen zo voordat het gezakt was. Bij terspegelt is de infrastructuur iets beter geregeld wat dat betreft. Onze voorkeur gaat toch liever naar deze camping toe dan. Ook mede dat je veel overlast hebt van vrachtwagens die over de betonnen wegen denderen van de N69 waar door je al heel vroeg gewekt wordt in het weekend is dit iets minder.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2018

Een echt professionele kindercamping!

Leuke, nette camping. Alles voor de kinderen! Heel veel, goed georganiseerde activiteiten voor elke leeftijd. Leuk, niet zo groot zwembad. Onze dochter werd in de vakantie 9 jaar. Die is door de meiden van het animatieteam helemaal in het zonnetje gezet. De clowntjes zijn echt bijzonder professioneel! Super leuke acts, ook voor ons als ouders en ze blijven in hun rol. Mooi om te zien. Onze zoon van 12 heeft zich er nog aardig vermaakt met de georganiseerde activiteiten. Toiletgebouwen worden echt 3x per dag schoon gemaakt. Wat wij ook een grote plus vonden was dat je een eigen parkeerplek hebt die dus altijd vrij is en redelijk dichtbij je kampeerplek. Winkeltje leuk, redelijk veel te krijgen en redelijk te betalen. Vanaf de camping moet je wel alles met de auto doen. Volgend jaar doen wij een andere camping aan omdat we niet meer in Nederland willen kamperen in de zomervakantie en omdat de camping voor onze zoon nu wel klaar is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-9-2018

Niet kindvriendelijk!

Absoluut niet kindervriendelijk. Continue auto's op de veldjes. Auto's die te hard rijden ook. Al jaren is dit een probleem, maar bij de camping lijkt dit geen prioriteit te hebben. De pop-up binnenspeeltuin zag er leuk uit, maar ook hier absoluut geen toezicht op de kinderen. Nu lijkt dit normaal, echter stonden hier alleen hele grote luchtkastelen/stormbanen, die de laatste tijd qua veiligheid niet goed in het nieuws kwam. Het buitenzwembad lijkt fijn met de zachte bodem. Echter 'de walvis' is ook behoorlijk gevaarlijk. Kinderen al sleutelbeen zien breken en huilend hiervan af komen. Voor een camping die zegt een kindercamping te zijn.... Absoluut niet toelaatbaar. Tip. Zorg dat de gasten niet op het veldje komen met de auto om bijvoorbeeld de boodschappen af te leveren.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-9-2018

Fantastische camping!

Iedereen is heel kindvriendelijk! De camping is echt een paradijs voor kinderen. Je hoeft je nooit te vervelen. De animatie is top!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-9-2018

Leuke camping, maar betere bezocht...

Na alle geweldige verhalen over camping de Paal, de viva clowntjes te hebben bekeken op youtube, had zoonlief maar 1 wens....naar camping de Paal. De camping is prachtig. Inderdaad voor kids tot een jaar of 9 anders echt niet doen! Zwembad, paalbergen, speeltuin, pannaveld, alles leuk. De vivaclowntjes waar hij zo naar uitkeek vielen wel wat tegen. Geen Martje hartje of Joep troep gezien....Het leek wel of er de laatste week niet veel meer aan de animatie gedaan werd. Jammer voor de kids die al de hele zomer wachten op de laatste week vakantie. Wij zijn behoorlijk verwend wat luxe kindercampings betreft. Voor deze leeftijdscategorie vinden wij de Sprookjescaming veel beter, vooral het Anmatie en theater. Als je er ki deren bij hebt van 10 jaar of ouder raden wij De Kleine Wolf aan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-9-2018

Tot volgend jaar! 😀👑

Top verblijf gehad op camping de paal. Alles wordt hier uit de kast getrokken om de kinderen het naar de zin te maken. Hierdoor hadden wij als ouders ook écht vakantie. In het restaurant kun je lekker eten voor een normaale prijs. Elke dag afsluiten met de Viva clowntjes, geweldig! Tot volgend jaar 😀
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2018

Volgend jaar gewoon weer!!!!!

Zoals elk jaar hebben we weer een topvakantie gehad!De kinderen willen hier niet meer weg....op 4 augustus hier aangekomen op de camping,wegen waren stoffig(gek joh met zandpaden ...😉)toilet/douchegebouw word zeer vaak schoongemaakt,zou fijn zijn als de gebruikers ervan t ook schoon achterlaten, want dat is best moeilijk voor sommigen(wc papier laten liggen,of gewoon toilet niet doortrekken).zwembad was perfect,en nee water was niet koud buiten,je lichaamstemperatuur is hoger bij warm weer!Het eten bij snackbar/en restaurant is gewoon goed.we gaan vandaag(zat. 25 aug.)Helaas weer weg,maar volgend jaar komen we gewoon weer terug!Zijn er dan nog aandachtspunten?Ja 2 maar nl: -snelheid van de auto's op het park,sommige denken dat ze coureurs zijn...af en toe hielden we ons hart vast bij het toiletgebouw bij t laantje edje ezel.(combinatie kinderen en max Verstappen) En de fietsers op de voetpaden bij de grote speeltuin,erg hinderlijk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2018

Geweldige vakantie!!

Wij zijn dit jaar voor het eerst naar camping de Paal geweest en wat hebben we genoten! Schoon paalhuisje met geweldig uitzicht op de zandheuvels. Ook wij als ouders hebben een heerlijk ontspannen vakantie gehad terwijl de kindjes genoten van de activiteiten van het animatieteam. De shows en musicals van het team waren geweldig. Onze jongste was helemaal verliefd op clowntje super rover. Heerlijk gezwommen en het eten in het restaurant is zeker de moeite waard! Kortom de tijd van ons leven gehad en we komen absoluut weer terug! TOP!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2018

Fantastische vakantie!

Na een paar jaar in een Paaltent dit jaar in de nieuwe paalcasa, wauw wat zijn die mooi zich! Heerlijk zwembad, fantastische animatie en goed eten. Van het sanitair bijna geen gebruik gemaakt, alles zit in de paalcasa, maar de keren dat ik er was zag het er erg schoon uit. Overal vriendelijk personeel dat direct voor je klaar staat. In de ochtend lekkere broodjes in de supermarkt, waar ze ook alles hebben tegen goede prijzen. Wij komen hier zeker terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2018

Erg leuk!

Wij hebben twee weken op de camping te paal gestaan. De kinderen hebben zich volop vermaakt in de speeltuin, zwembad, paalbergen etc. De clowntjes waren favoriet elke avond om 19.00! Er is een groot recreatieteam aanwezig die het voor alle kinderen leuk maakt. De musicals en de musical sing a long zijn super leuk gedaan door het recreatie team en je kan zien dat camping de paal mede door het recreatieteam eruit springt. Het sanitair werd geregeld op een dag schoon gemaakt en ziet er goed uit. De omgeving vonden wij niet heel bijzonder, maar over de camping niets te klagen alleen maar leuk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2018

Geweldige kindercamping

Wat een geweldige camping voor kinderen en dus ook voor de ouders. Mooie ruime plekken, alles is schoon, geen geasfalteerde weggetjes, en men is er zeer behulpzaam. Doordat de kinderen zich zo goed vermaakten hebben we amper gebruik gemaakt van het animatieteam maar dat is er volop. Het enige "minpunt" is dat het buitenbad zo ontzettend koud is. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-8-2018

Leuke vakantie

Een hele leuke week gehad Alles was netjes
Op vakantie geweest met oudere kinderen 15-8-2018

Super voor jonge kinderen

Super leuke camping met een heel leuk animatieteam. Jonge kinderen kun zich hier op en top vermaken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Voor kinderen een droomvakantie

Geweldige kindercamping maar de (snel-)weg ernaast zorgt voor erg veel geluidsoverlast. Daarnaast is het een kindercamping maar er wordt nog op veel plekken gerookt. Misschien een rookvrije kampeerstraat? En rookzones? In het restaurant zou men nog kunnen denken aan het serveren van verse pannekoeken en (meer) groenten bij de gerechten. Chapeau voor de animatie! Wat een geweldig team! Musicals en de clowntjes zijn werkelijk geweldig!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Top maar eerst niet weer..

Wij zijn hier als gezin 2 weken geweest in de warmste periode van het jaar. Helaas hebben we hierdoor een wat vertekend beeld van de camping gekregen. Het was ontzettend stoffig door de onverharde wegen, auto's hielden hier te weinig rekening mee. Er werd vaak te hard gereden waardoor het stof overal heen vloog. Dit stof had ook zijn weerslag op de hygiëne in het zwembad en het sanitair, overal was het smerig. Ik begrijp natuurlijk dat dit overmacht is, personeel deed zijn best het schoon te houden!! Wat ook erg vervelend was, de roosters bij het sanitairgebouw lagen los dus elke keer als men er over heen loopt maakt het een ontzettend lawaai. Dit was vooral in de avond en nacht vervelend, wij stonden vlakbij het gebouw. Ook mag er wat meer toezicht zijn op overbodig geluid, mensen hebben veel lawaai zelfs na 22:00 uur. We hebben zelfs last gehad van mensen die tot half 2 snachts bezig waren!! Voor de rest echt top voor kinderen..
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Dikke 10!

Alle lof voor de Viva clowntjes en de rest van de animatie. Ze zijn zo enthousiast en er wordt zoveel tijd gestoken om er echt een professioneel geheel van te maken, zelfs voor volwassenen leuk en voor kids geweldig!! Horeca lekker en schappelijke prijzen, softijs heerlijk en ruime porties voor weinig geld. Alles goed onderhouden, mooie speeltuinen, duinen zijn super en zwembad Met valdempende bodem en binnen nog een water speeltuin maken het af. Wij gaan volgend jaar weer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Een camping waar je een topvakantie beleefd!!

Echt een top camping. Komen hier nu al 6 jaar en het is elk jaar weer genieten. Een mooie schone camping met ruime plekken. De kinderen willen niet van de camping af dankzij een prachtig mooi zwembad en een top animatieteam. De viva clowntjes, de musicals en de musical sing a long. Echt een dikke 10 voor het animatieteam!! In het restaurant kun je heerlijk eten tegen prima prijzen. Een winkeltje met een uitgebreid assortiment en ook hier zijn de prijzen prima. Wel eens gekeken naar andere campings, maar geen camping die tipt aan camping de paal.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Fantastisch

Wij hebben weer voor het 5e jaar genoten op camping de Paal! Wat is het toch een fantastische en leuke camping. Met een super recreatieteam. Fantastische musicals. De Sing a Long is helemaal gaaf. Dit jaar twee keer bij kunnen zijn. Het sanitair gebouw is super netjes en schoon. Wij stonden bij sanitair gebouw 3 in de buurt. Je kunt er ook heerlijk eten in het restaurant voor normale prijzen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Volgend jaar weer!

Zeker een van de beste campings in Nederland! Super ligging. Super recreatieteam die onze kinderen goed kunnen vermaken en activiteiten hebben voor alle leeftijden. De faciliteiten zijn prima en zeer schoon. Deze camping is zeker een aanrader! Wij komen zeker volgend jaar terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 12-8-2018

Zeker terug!

Zeker een van de beste campings in Nederland! Super recreatieteam die onze kinderen goed kunnen vermaken. De faciliteiten zijn prima en zeer schoon. Deze camping is zeker een aanrader! Wij komen zeker volgend jaar terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Camping de Paal is voor ons op en top genieten!

Camping de Paal is voor ons al zes jaar vol genieten! Glamping! Grote plekken, mooie ruime velden, zeer schone toiletgebouwen, goede horeca/ supermarkt, een animatieteam van grote professionele klasse, prachtige musicals en een singalong vol verrassingen, een prachtige ruime keus aan activiteiten, prachtige zandvlakte, een geweldig mooi binnen en buitenswembad met verschillende glijbanen en speelmogelijkheden. Daarbij is het personeel zeer vriendelijk en toegankelijk, denken graag met je mee! Eigenlijk gingen we dit jaar voor het laatst was het plan maar nu al weer een reservering voor 2019 gemaakt! De camping staat gauw vol daarom snel boeken, maar tijdens het verblijf is er genoeg ruimte voor iedereen en merk je een ontspannen, gezellige vakantiesfeer! Een prachtige kindercamping voor kinderen tot en met 11/12 jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Volgend jaar weer

Geweldige camping!! Super vermaak voor de kinderen. Ruime badkamers waar je tegelijk met je kind kunt douchen. In het restaurant kun je heerlijk eten voor een klein prijsje. Volgend jaar komen wij hier zeker terug!!! De kinderen willen niet meer anders.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Geweldige vakantie voor het hele gezin!

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad met het gezin! De kinderen hebben genoten van de Viva clowntjes. Onze dochter wilde het liefst de hele dag door met een onderbroek op haar hoofd lopen. Het personeel is zeer gastvriendelijk en we werden snel geholpen bij de receptie. Met een lekker etentje als afsluiting in het restaurant, mogen wij spreken van een zeer geslaagde vakantie !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Dik verdiende 10!

Wat hebben wij een fantastische zomer gehad! Vriendelijk personeel, goede faciliteiten en goed vol programma voor de kinderen. De kinderen hebben zich elke dag weer prima vermaakt en willen alle clowntjes het liefste mee naar huis nemen, en ik stiekem ook! De musicals en zeker de musical sing a long waren prachtig! Verder hebben we heeerlijk gegeten in het restaurant en genoten in het zwembad. Het heerlijke weer zorgde voor een goede sfeer op de camping, hopelijk hebben we volgendjaar weer zo’n geluk want we hebben alweer geboekt voor 3 weken! Een dikke 10! (Wij hebben gestemd op Camping de Paal)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Fantastisch!

Wát een top camping! Als de kinderen een fijne vakantie hebben, hebben wij dat ook. En hóe ze een fijne vakantie gehad hebben. Veel activiteiten voor jong en oud. S'avonds viva met de clowntjes en soms een musical (en de sing a long was super!) Wij komen volgend jaar zeker terug!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

TOP camping!! Volgend jaar weer!!

Wat een top camping! Echt een aanrader! Wij gaan volgend jaar weer de kids vonden het geweldig en het recreatieteam was top leuke activiteiten voor elk kind wel iets te doen echt top! Er hangt echt een top sfeer tuurlijk wel tot laat spelende kinderen en het is er nooit echt stil maar dat kan je verwachten op een kinder camping het waren 2 geslaagde weken!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Meer dan geweldig!

Het is een fantastische camping! Eten is super goed van kwaliteit. Alles zit erop en eraan. Vooral een dikke pluim voor het entertainment binnen de camping! Wat een vermaak voor jong en oud en wat een prachtige musicals maken ze daar. Wij hebben genoten ❤️
Op vakantie geweest met oudere kinderen 11-8-2018

FANTASTISCH !!!! Top

Camping de Paal is echt een topcamping! Drie fantastische weken achter de rug!!! De kinderen hebben onwijs genoten, dank aan het recreatieteam die elke dag weer voor alle kids klaar stond! In een woord: Top!!! Tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Fantastische camping!

Wat een top camping! Onze kinderen hebben ontzettend genoten van de leuke faciliteiten. Animatieteam was ontzettend vriendelijk en gedreven en daarnaast hadden ze leuke activiteiten voor onze kinderen. Het zwembad is erg leuk voor de kinderen, ze zullen zich er niet vervelen. Kortom geweldige vakantie gehad!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Volgend jaar weer

Toen onze vrienden ons vertelde over camping de Paal, waren we verkocht. Onze kinderen konden gaan waar ze wilden, want alles was overzichtelijk en gecontroleert. Maar het beste van de hele camping was toch wel: het animatie team! Elke dag activiteiten die voor jong en oud top zijn. Goed geregeld! Wij komen vorig jaar terug, want onze kinderen hebben enorm genoten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Volgend jaar weer

Super camping. Kinderen hebben een geweldige vakantie gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Genoten

Fijne en mooie camping. Jonge kinderen komen hier niks te kort. Ondanks de drukte toch schoon sanitair. Zwembad is voor de kinderen goed.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2018

Nooit meer helaas

Beste kindercamping van Europa? Nou dat halen jullie dit jaar nooit. Wat was het vies op veel plekken, wc's met doekje schoonmaken en daarna met hetzelfde doekje de rest? Fles wodka werd gevonden en zelfs een fles schoonmaakmiddel bij de kinder wc's. Als je het zwembad in kwam of uitliep had je al het gevoel dat je schimmel op liep. Veel te jong personeel in de schoonmaak en ook als toezicht in zwembad. Loop paden waar boomstronken echt omhoog staken en kinderen over vielen met de fiets, melding wordt niets meegedaan. Geen controle op regels, niet sproeien en geen BBQ op kolen, nou ze stonden zelfs de auto's te wassen op het veld om af te sluiten met een kolen BBQ. Speeltoestellen oud.Voor softijs in de rij voor de frituur en voor waterijs weer aansluiten in andere rij kan efficiënter. En met slippers en korte broek achter de frituur is niet handig(En ja het was warm) Kids hebben zich wel goed vermaakt gelukkig maar voor ons niet meer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2018

Fantastische tijd gehad

We hebben een geweldige tijd op camping de Paal gehad, we zaten bij het druk bezochte sanitair gebouw 2 in de buurt. Wat ons opviel was dat er bijna continu wel iemand door de toiletgebouwen liep, dit is ook wel nodig als je ziet dat er kinderen in en uit lopen die nog niet de leeftijd van 3 jaar hebben bereikt. Het buitenzwembad was druk, maar dit konden we wel verwachten met dit schitterende weer. Winkel heeft een ruim assortiment, met heel de dag door verse broodjes. Voor het theater was het eigenlijk te warm, maar dat was mooi opgelost met waterspelletjes en een indrukwekkende musical op de biebelebonse bergen. Volgend jaar gaan we zeker terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2018

Geweldige camping!

Na veel goede verhalen dit jaar voor het eerst naar deze camping gegaan. Wat een fantastische camping is dit zeg! Ondanks de droogte en warmte wordt er alles aan gedaan om de camping tip top ik orde te houden. Het sanitair is erg goed en wordt goed schoongemaakt. Het zwembad is druk, maar wat wil je met deze warmte. Het eten is erg lekker en tegen goede prijzen. Animatie is fantastisch! Wat een shows zetten ze neer en het enthousiasme bij de spellen is te gek. Onze Joris is helemaal fan van Mega Max. Wij komen hier nog vaak terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2018