Gastbeoordelingen

Camping De Paal scoort gemiddeld een 8.9 uit 691 beoordelingen.
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 8.5
Kindvriendelijk 9.5
Eetgelegenheden 8.6
Staat v/h sanitair 8.7
Zwembad 8.8
Hygiëne 8.7

Top camping!

Heel leuke kindercamping. Ook voor de allerkleinste. Animatie team is top! (Zeker de clowntjes) Plaatsen zijn goed verzorgd en alles werkt naar behoren. Zandpaden vinden wij niet zo prettig want je neemt alles mee naar binnen, dit zie je ook terug in het sanitair gebouw. Sanitair gebouw zijn verder wel netjes en schoon. Horeca is goed eten alleen de bediening is niet alles, lang wachten voor je kan bestellen en daarna ook wachten op je bestelling. Al met al een top camping !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-9-2019

EEN 10 . FANTASTISCHE Vakantie gehad...

Super top camping . Mooi groene veldjes met speelplekken . alles schoon en netjes afgewerkt . Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De kinderanimatie is top . Viva clowntje top zing a long top ... restaurant is top lekker eten . Wij gaan zeker terug naar deze TOP camping .
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2019

Top Camping voor kinderen !!! FANTASTISCHE !!!

Wat hebben wij een fantastische zomer gehad !! De kinderen hebben zich elke dag weer prima vermaakt en willen alle clowntjes het liefste mee naar huis nemen !! Top animatie team . De musical sing a long waren prachtig !!! Eten is super goed van kwaliteit !!! Het is wel een nette camping . de hygiëne is top . Personeel allemaal even vriendelijk . Echt een camping om iedereen aan te raden !!! Top camping is DE PAAL
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2019

Geweldige camping ervaring!

Mooie camping met super leuke speeltoestellen voor de Kids. Erg leuk animatieteam en de Viva show is een echte must! (ook voor de volwassen Kids) 😁🤣
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2019

Geweldige camping!

Deze camping heeft al meerdere keren de titel 'Camping van het Jaar' behaald en ook dit jaar weer! Wat ons betreft is dit dik verdiend! Het is een geweldige plek waar veel te beleven is voor kinderen. Lekker zwemmen, spelen of een hapje eten in het restaurant. Het is allemaal top geregeld op De Paal. Maar de grootste pluim is voor de animatie!! Wat een geweldig team met de musicals, singalongs en natuurlijk de viva-clowntjes. Wij komen zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 21-8-2019

Topvakantie voor het hele gezin

Echte top camping voor gezinnen met kinderen. Top animatieteam dat meerdere malen op de dag voor een leuk en gevarieerd programma zorgt voor verschillende leeftijdsgroepen. Leuk en mooi zwembad binnen en buiten. Grote speeltuin. De shows/musicals ‘s avonds als toppunt van de dag, wat ook erg leuk is voor de volwassenen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Een fantastische vakantie voor jong en oud!!!

Camping de Paal is terecht de aller aller aller leukste camping! De animatie is uitmuntend, elke avond was een feestje zowel de Viva als de musicals waren fantastisch. De plekken zijn ruim en groen. Het sanitair gebouw is nieuw en schoon. Iedereen is super vriendelijk. Het was voor ons het derde jaar en we komen zeker volgend jaar terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Volgend jaar weer!!

Wij zijn net een paar dagen thuis maar als het aan de kinderen van 4 en 7 (en aan ons) lag gaan we deze week nog terug naar de Paal. Onze eerste keer en een top ervaring. Ons veldje had ruime plaatsen, speeltuintje voor de jongste (4) om met vriendjes te spelen, dichtbij het restaurant, receptie en theater. Toiletgebouwen in de buurt en helemaal schoon! Vriendelijke medewerkers bij de receptie en op de camping zelf; ze zeggen je allemaal vriendelijk gedag. 2 keer gegeten in het restaurant goed eten voor een goede prijs. Ook nog gaan zwemmen, kinderen uren gespeeld en veel toezicht gaf ons een fijn gevoel. Animatie top, beter dan wat we ooit hebben gezien, deze mensen stoppen hun hart in wat ze doen voor de gasten erg mooi om te zien. Veel afwisseling in het programma. Viva clowntjes hebben indruk gemaakt en de musicals top zang top acteerwerk wij waren verbaasd, lijken professionals!! De paal helemaal top! Zeker tot volgend jaar
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Super camping, geweldig voor kinderen 👍

Geweldige kindercamping. Als de kinderen het super naar hun zin hebben dan hebben ouders ook pas vakantie. Hele mooi camping in bosrijk gebied, grote plaatsen. Hele mooi veldjes. Biebelebontse paalbergen heel leuk voor kinderen net zoals de speeltuin, binnenspeeltuin en binnen- en buitenzwembad. Super gave nieuwe glijbanen. Kinderen hebben zich zeer goed vermaakt. Er worden door het enthousiaste animatieteam veel activiteiten georganiseerd voor zowel de kinderen als de ouders. En we super genoten van de sing a long en het vuurwerk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Een Echte A plus Camping . CHAPEAU

Het was fantastisch - geweldig Animatieteam - Top camping - super school huisje. Heerlijk gegeten in het restaurant . Top camping Super kindvriendelijk . We gaan zeker terug komen 2020 .
Op vakantie geweest met partner 21-8-2019

Tegenvallend voor kindercamping van het jaar

We hadden hier voor 3 weken geboekt en zijn meerdere gelegenheden gewend. Wij hebben nu al een week slecht weer en dan merk je eigenlijk hoe het tegenvalt. Weinig faciliteiten voor kinderen en vaak geen alternatief. De binnenspeeltuin is geen binnenspeeltuin maar is een gedeelte van een tennishal die voor enkele maanden gehuurd is. Je moet dan ook van het terrein af (wel dichtbij, maar toch...) en dat is met kleintjes niet handig. De binnenspeeltuin bestaat uit luchtkussens en verder niet. Als klap op de vuurpijl is deze op zaterdag de gehele dag gesloten (??) ivm de wisselslag en dan zou het te druk zijn met verkeer.... Volgens mij moet je dan niet het probleem bij kinderen leggen maar bij het verkeer.. Ook is de binnenspeeltuin tussen 12.00 en 14.00 gesloten Verder heb je dan het binnenzwembad wat veel te klein is als je kijkt naar de grootte van de camping. Binnenzwembad te klein voor de grootte van de camping! Met slecht weer zit je hier op elkaar. Verder hebben ze buiten gl
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2019

Fantastisch

mooie camping, goeie plaatsen, top eetgelegenheid (beter als vorige jaren) super glijbanen erbij, 1 woord 'geweldig'
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2019

Fantastisch

Vriendelijk personeel op camping De Paal. Voor volwassen een mooie bar/restaurant waar je f1, voetbal of bv de tour kan kijken. Ruime kampeerplekken. Nette, schone toilet gebouwen. Enkele gezinsbadkamers met bad en douche en wasbak. Mooie grote zandvlakte, binnen en buiten zwembad met vanaf deze zomer 5 mooie nieuwe glijbanen. 2 fietscross banen, 2 panna veldjes, speelbos, overdekt speelhonk met tafeltennistafels, etc, etc... En voor de kinderen (nu 8 en 9jr) fantastische animatie/recreatie. Elke avond viva clowntjes show en 1 a 2x per week een musical met goede acteurs/zangers. Niet voor niets al 5x geweest en volgend jaar weer. Begonnen met 11 dgn, en dit jaar (en volgend jaar) 18dgn. Het is een ruime camping maar door de vriendelijkheid voelen we ons gast en geen nummer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2019

Tegenvaller voor kindercamping en camping vh jaar

Met de enorme hitte deze zomer(40+) een week niet kunnen zwemmen. Onze zoon van 6 heeft in het zwembad een koprol gedaan over de stang van de binnenglijbaan (speel gedeelte). In die stang waren gaten geboord en waren vlijmscherp. Hierdoor heeft onze zoon een open wond gekregen van 5-6 cm op zijn voorhoofd met het gevolg 3 hechtingen! Toen de hechtingen er uit waren zijn we weer gaan zwemmen toen gekeken bij de glijbaan om zeker van onze zaak te zijn. Direct naar de receptie gegaan om het te melden zodat er geen andere kinderen hetzelfde zouden overkomen. Onze klacht werd op een klat papier geschreven dat ze ernaar gingen kijken. Er kwam nog geen excuus vanaf of iets voor onze zoon. Later wederom gaan zwemmen nog niets aan gedaan dit nogmaals bij vertrek gemeld. Weer geen excuus of iets dergelijks. Echt een teleurstelling dit! Wel gaat onze dank uit naar het zwembad personeel die goed hebben gehandeld op het bewuste moment.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2019

Fantastische kindercamping, echt een feest!

Prachtige kindercamping, veel te doen. Hoog niveau animatie. Schoon sanitair, autovrije veld zeer goed bevallen. Zeer kindvriendelijk zwembad met zachte ondergrond. Viva clowntjes vonden onze kinderen (en wij zelf ook) fantastisch. Musical op camping op hoog niveau. Erg leuke speeltuin aan het begin.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2019

Zeer zeker top, maar wel een paar aandachtspunten

Wij komen al meerdere jaren naar de Paal. De kinderen (10,8 en 3 jaar) vinden het super! Op elk veldje staan speeltoestellen. Het animatieteam is echt top! Er kan geen camping op tegen de sing-a-long musical en de gewone musical. De shows van de Viva clowntjes vinden wij als volwassen ook nog leuk om te kijken omdat er echt wel humor in zit. Wel een paar minpunten/aandachtspunten waar de camping hopelijk iets mee kan: - Het sanitair was vaak niet schoon.De bakken bij de dames wc’s stinken echt! (Dit ben ik overigens andere jaren niet gewend van deze camping, maar heb nog nooit in deze hoek gestaan). - het zwembadwater is zowel binnen als buiten echt te koud. Echt jammer want buiten zijn er zulke gave nieuwe glijbanen. Ik heb veel ouders horen klagen over de temperatuur. - WiFi doet het in de caravan niet. - Jammer dat de binnenspeeltuin nog steeds pop-up is. Stelt weinig voor. Wij hopen dat deze nog aangepakt wordt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2019

Toffe kindercamping

Aankomst verliep soepel, omdat je al een slagboompas thuis geleverd krijgt. Animatie viel erg in de smaak bij de kinderen, net als de grote speeltuin, zandvlakte en fantastische sing a long. Toiletten waren in de periode waarin wij er waren redelijk schoon. Racende mensen over de camping niet gezien, evenals nauwelijks auto’s op het veldje. Je wordt geacht deze op je persoonlijke parkeerplaats te zetten. Zwembad is erg leuk, maar man wat is het water vreselijk koud! Al met al een leuke camping, wel voor kinderen tot een jaar of 9.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2019

Aanrader om te bezoeken!

Vandaag op bezoek geweest op Camping de Paal. Gezellig op het terras gezeten en heerlijk gegeten in het restaurant! (Complimenten aan de kok) Faciliteiten zagen er netjes uit, personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wij komen dit jaar zeker nog een keer terug!
Op vakantie geweest met partner 2-8-2019

Aanrader!

Mooie rustige camping, met véél entertainment voor de kinderen. Veel speelgelegenheid en weinig auto's, die alleen stapvoets rijden. Onze zoon van 2 kon zelfstandig aankuieren de hele dag, zo veilig was het een zo dichtbij waren alle speeltuintjes. Winkeltje en snackbar zijn heel redelijk geprijsd en hebben ruime openingstijden. Vriendelijk personeel en zelfs fijne gasten. We hebben nu al geboekt voor volgend jaar.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-8-2019

Geweldig!

Kindvriendelijk, goed geregeld, van alles te doen. We hebben geen gebruik gemaakt van het animatieteam, maar we verveelden ons zeker niet. De kinderen vermaakte zich prima. Ideaal de mooie veldjes met in het midden schommels en speelhuisjes. En de auto's met eigen parkeerplaatsen. Mooi en praktisch zwembad, de leuke Biebelebondse paalberg, de speeltuin. Echt top! Zeer goede friet. Leuk winkeltje. Inderdaad mogen de jonge studenten in de zomervakantie wel beter poetsen. Dat klopt. Maar dat is het enige opmerkpuntje. We werden overal vriendelijk geholpen. Alles prima in orde. Dank je wel medewerkers en eigenaar van camping de Paal voor de goede hulp en het vakantie gevoel. We kijken met veel plezier terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-7-2019

Hier maak je mooie herinneringen met je kinderen!!

Wat hebben we weer genoten op camping de Paal met onze vouwwagen. Dit was de 6 e keer voor ons, en waar we nog zeker een keer terug zullen komen. Onze kinderen hebben zich ondanks hun wat oudere leeftijd super vermaakt , en vonden het weer niet leuk om weer naar huis te gaan. De 1e 4 jaar gingen we als ouders zeker mee naar de activiteiten om je kinderen te helpen en dat was ook nog gezellig met de andere ouders, maar nu kunnen ze heerlijk zelf hun gang gaan en hadden wij meer tijd voor een boek. Prima sfeer, mooie ligging van de camping, geweldig animatieteam ( waar we een dikke 10 voor geven !!) mooi zwembad, prima app van de camping waar je via berichten duidelijk leest als iets wijzigt in de programmering. Dus niet voor niets een top camping en camping van het jaar!! Maar ook de winkel, receptie iedereen is even aardig. Ook het sanitair word met regelmaat schoon gehouden, en is prima in orde. Ik zeg lekker gaan!!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-7-2019

Geweldig, echt een top vakantie!

Aangenaam verblijf, leuke activiteiten voor de kids en ook het reacreatieteam is van top-niveau! De camping is erg zanderig, maar dat mag de pret niet drukken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-7-2019

Prima

Mooie camping, kleine straatjes met allemaal eigen speelgelegenheid. Genoeg te doen voor kinderen, grote speeltuin, zwembad, theater, zandbergen, fantastische animatie en mooie musical. Binnenspeeltuin is ons inziens te gevaarlijk, ivm klimmen op de springkussens door grotere kinderen. Er zijn ook punten ter verbetering, vooral het WiFi signaal is slecht, kwaliteit van het restaurant, snelheid bij snackbar, schoonmaak van omkleedruimtes in het zwembad, stoffige wegen bij langdurig droog weer, op de kampeerplekken beter snoeien van brandnetels en doornstruiken en beter tv signaal (vaak storing). Maar het blijft een fantastische camping voor de kinderen (en dus ook voor papa en mama)!! Voor herhaling vatbaar!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-7-2019

Genieten

De kids hebben geweldig genoten! (En mijn man en ik ook). Kleine veldjes, lekker overzichtelijk en genoeg te beleven voor de kindjes
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-7-2019

Geweldige plek, die nog beter kan zijn.

Camping de Paal is een waar paradijs voor kinderen. Wij zaten er in het voorseizoen dus de gemiddelde leeftijd was 5 jaar oud. Overal kan gespeeld worden en het zwembad is in een woord fantastisch. Een heel groot minpunt is wel dat men het zwembad openstelt voor mensen van buiten. Dat betekent dat op middagen vanaf drie uur en in de weekenden het zwembad overspoelt wordt door jonge tieners die stoeien en ravotten. Gevolg is dat de kleine kinderen het water niet in kunnen en dat het domweg niet veilig is voor kinderen. Onbegrijpelijk. Het toezicht is ook minimaal. De camping wordt geleid door enkel tieners die, op een paar heel leuke meiden na niet echt geïnteresseerd zijn. De animatie in de weekenden is super, door de weeks is het echt afhankelijk van wie je krijgt. ik zou graag een volwassene zien die de leiding heeft. De super comfort plaats was verder helemaal top! Als men iets aan het bovengenoemde doet komen we zeker terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-6-2019

Leuke gezinscamping

Een erg leuke camping voor gezinnen met kinderen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, de viva clowntjes zijn ook helemaal leuk en de kidskregen niet genoeg van het buitenbad met de nieuwe glijbanen. Helaas is het water echt erg koud dus tussendoor maar veel opwarmen in het zonnetje. De kampeerplekken zijn lekker ruim. De paden op de camping erg stoffig waardoor je de hele dag stofwolken ervaart met mooi weer. De enige minpunten die ik heb is het schoonmaakwerk. Dat word gedaan door zeer jonge mensen, en die staan dan een beetje de boel te aaien op een manier wat niet erg professioneel is. Dit zou echt een verbeterpunt moeten zijn. De snackbar kan vaak de drukte niet aan waardoor het er vies uitziet binnen en je slappe hap krijgt of zoals in ons geval scheve half vallende softijsjes. Ook hier heel jong personeel die compleet in de stress lijken als er een rij ontstaat. Verder alles top en komen we er met plezier
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-6-2019

Mooie camping met wat minpuntjes

Prachtige camping vooral voor kinderen vanaf 4 jaar. Onze dochter van 2 moesten wij bij veel speeltoestellen begeleiden vanwege de hoogte of omdat het te moeilijk was om zelf te doen. Animatie vonden wij tegenvallen. Ze waren niet erg enthousiast tijdens het dansen en stuurden ons eerder weg vanwege veel kans op regen terwijl het binnen was. Erg jammer. Laat mensen zelf bepalen of ze dan terug richting vakantie verblijf willen of liever blijven. Andere avonden stond alleen het voorlezen gepland, wat slecht te verstaan was en niet voor alle doelgroepen geschikt. Helaas ook geen theater gezien in de tijd dat wij er waren. De grote zandvlakte was erh gaaf om te zien en heerlijk voor de kinderen om te spelen. Al met al iets tegen gevallen maar voor voor iets oudere kinderen een mooi park met veel speelruimte!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-6-2019

Wij komen zeker terug!

Wij hebben een top tijd gehad! Fijn ontvangst aan de receptie, heerlijk zwembad, lieve animatiemedewerkers en een super huisje! We waren een weekje op de camping en hebben ons prima vermaakt! De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het theater. Het eten in het restaurant was heerlijk, beetje druk, maar we werden goed geholpen! Wij komen zeker nog eens terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-6-2019

Waar kinderparadijs

Op de Paal hoeven de kinderen zich niet te vervelen, overzichtelijke plekken, genoeg speelplezier en een fantastisch zwembad. Echt een prima plek voor de kleintjes en luxe toiletgebouwen, sommige cabines zelfs met bad! Kleine minpuntjes de schoonmaak van de huisjes en sanitair kan echt beter. Ook is er buiten het hoogseizoen geen show met de clowntjes, op zich niet erg, maar wel goed om te weten. Wij komen zeker nog een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-6-2019

Er is beter, geen camping van het jaar waardig

Of dit nu echt camping van het jaar is, we zijn wel beter gewend. Het water in het Markermeer is warmer dan hier in het buitenbad. Ons was verteld dat wij zo aan konden komen rijden. Twee uur gewacht voordat wij op de camping konden. Veel regels en is het net niet. Er zijn stuufcampings die het veel meer verdienen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-6-2019

Fantastisch

fantastisch weekend gehad, kampeerplek vlakbij de zandheuvel hadden wij..kinderen vermaakte zich uitstekend, animatie meegedaan,binnenspeeltuin geweest (zijn allemaal opblaasbare springkussens), superrrr show met vuurwerk op zaterdagavond gezien..sanitair super schoon...hele dag door bakken ze broodjes af, dus je staat niet voor lege vakken als je een broodje/stokbrood wilt kopen..Zwembad super leuk voor kinderen, ook het buitenbad is leuk..bij een volle camping en slecht weer is het binnen zwembad te klein...zooo druk, geen stoel en je kan je amper bewegen in het bad..kleedkamer vloeren waren nu ook vies. poortjes waar je doorheen moet zijn krap. dit is echt een aanrader om heen te gaan
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-6-2019

Genoten met het hele gezi

Geweldige tijd gehad, voor de kinderen super veel te doen. Alleen op het veld is het al super gezellig. Frituur vonden wij niet zo geweldig, restaurant geen gebruik van gemaakt. Alles in de buurt, winkels etc. De Viva clowntjes zijn wel erg leuk voor de kinderen. Volgend jaar weer geboekt! Zwembad is super, en ook door laag water erg veilig voor de kinderen. Binnenspeeltuin is leuk erbij, maar vooral voor de kinderen. De hokjes van het zwembad niet erg schoon bij drukte, komt ook door sommige medegebruikers die het niet schoon achterlieten uiteraard. Op rustige dagen was dat anders.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-6-2019

Echt een fantastische camping!

Wat een te gekke camping, prachtig privé sanitair, te gek zwembad en wat zijn de Viva-clowntjes leuk :-) Echt een top vakantie gehad!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-6-2019

Fantastisch!

Geweldige camping!!! Echt een paradijs voor de kids en daardoor ook voor ons. Het animatie team is top: enthousiast, betrokken en kindgericht. De Paal heeft alle verwachtingen waargemaakt. De eerste week mei vakantie was het ook prachtig weer, dus extra boffen. Leven als God in Frankrijk, maar dan heerlijk dicht bij huis. Het vernieuwde restaurant is erg mooi geworden, plus een gevarieerde kaart en schappelijke prijzen. De ijskraam deed goede zaken bij deze temperaturen. Fijn dat de camping er voor gezorgd had dat het buiten zwembad al open was. Bij de meeste campings is dit pas vanaf 1 mei, maar De Paal had top ingehaakt op de goede weersverwachtingen. Het mooiste was de prachtige Musical-Sing-a-Long: wat professioneel, gezellig en goed! In de negatieve reviews kunnen wij ons totaal niet vinden: De Paal doet er alles aan je een geweldige tijd te bezorgen, campinggasten hebben zelf ook de verantwoordelijkheid regels na te leven!!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-5-2019

Tot volgend jaar!

Net terug van een fantastische vakantie in Brabant. Wat een aanrader is dit zeg! Alles is aanwezig, top animatie (clowntjes vooral), lekker eten, snackbar, kindvriendelijk zwembad en een binnenspeeltuin. Onze kinderen willen niks anders meer. Volgend jaar weer terug naar camping de paal.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Volgend jaar weer!

Wauw wat een vakantie! Vriendelijk personeel die hard werkt om gasten het naar hun zin te maken. Het hoogtepunt was voor ons toch echt wel de Sing Along. Oma was een dagje op bezoek geweest en had het geluk dat ze dit mooie spektakel mee mocht maken. Mijn complimenten voor het recreatieteam. Ook moesten kosten wat het kost onze kids elke dag naar het theater voor de clowntjes. Vooral het vele water vonden ze geweldig. Al met al een mooie vakantie gehad en tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Het was fantastisch en wij komen zeker terug!

Het recreatie team was top, de kids hebben leuk gespeeld op de zandbergen en gingen elke avond door de leuke activiteiten goed slapen! Ook het zwembad was helemaal top! U zult ons zeker terug zien.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2019

Super genoten!

Super camping. Verzorgd en proper. Animatie is jong maar zeker oplettend.. zowel bij vallende kinderen als bij ruziënde kinderen treden ze op ..top! bij aanvang vd VIVAclowntjes stonden de kinderfietsjes echt letterlijk over het gehele loop en tekstgedeelte... wat super dat dit gewoon kan ! Het genieten vd kids staat bovenaan! Bedankt voor de fijne vakantie
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-5-2019

Geweldig

Verblijven er op het moment Super leuk voor kinderen schoon en mooi
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2019

Een echte A camping

Wat een geweldige camping voor kinderen. Er is genoeg te doen en het animatieteam staat de hele dag klaar! Alles is mooi schoon en er wordt hard gewerkt om het nog mooier te maken. De sing along met vuurwerk was een groot spektakel! Een dikke 10 voor deze A camping!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-5-2019

Fantastisch

Het was geweldig. Animatieteam was helemaal top! Ga er vaker met mijn kinderen naar toe echt top! Camping de paal Bedankt voor de Top Vakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-5-2019

Fantastisch!!

Net thuis van een fantastische vakantie op Camping de Paal! Alles is aanwezig voor de kinderen. En wat fijn dat het buitenbad al open ging met dit warme weer. Top animatie met een fantastische show op de zandbergen. Heerlijk gegeten in het restaurant. Wij komen hier volgend jaar sowieso weer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-4-2019

Een domper en een eens maar nooit meer ervaring!

Het was 1 grote zandbende.. Mensen waren van ellende de paden aan het besproeien om te voorkomen dat je niet bij elke passant een hap zand te eten kreeg (zelfs bij voetgangers). Het personeel is veel te jong en onervaren. De oudste zou 30 zijn van het animatieteam. De rest is net 16 /17 en hebben de vaardigheden niet om groepen te leiden. Het voelde voor ons niet veilig om de kinderen mee te sturen met de groepsleiders. Zij liepen vaak met 3 voorop en hadden niet continu zicht op de kinderen. Toiletten waren ondermaats. Ook daar 16 jarige knullen. Privesanitair wordt sowieso niet gereinigd ondanks 13 euro per dag. De gang waaraan deze grensde werd pas na 5 dagen op verzoek gedweild. Zonder privesanitair krijg je nog wc papier.. Toiletbril reiniger was ook daar vaak op. Het zwembad was er nog niet klaar voor. Glijbanen buiten nog niet schoon. Binnen was er teveel gebruikt chloor in het water (troebel) en ook hier bergen met zand.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-4-2019

Prima maar erg zanderig

Mooie camping, veel voor de kids, geen animatie voor volwassenen, en als enige echte nadeel de enorme zand....de zandpaadjes stuiven enorm waardoor alles constant onder het zand zit.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-4-2019

Camping top! Huisjes minder!

Wij hadden een paalcottage en een plaats op de camping. De plaats op de camping was heel mooi gelegen en het sanitair was heel schoon. Over de paalcottage waren we wat minder tevreden, het was wel schoon en ook mooi gelegen. Maar er waren weinig spullen aanwezig of in kleine aantallen(borden, bestek, koffie machine). En de grootste afknapper was dat er geen douche aanwezig was. En dat je ook naar een sanitair gebouw moest!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-2-2019

Geweldige camping!

Wat een heerlijke camping! Van alle gemakken voorzien. Top animatieteam, heerlijk gegeten. Superleuk zwembad voor de kinderen en een goede technische dienst
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-12-2018

Super!

Voor de eerste keer hier in een paalhuissie, uitzicht op de biebelebontsepaalbergen. Super schoon huisje. Kinderen van 10 en 8 vermaken zich super. Leuke animatie, mooi zwembad. Lekker gegeten in het restaurant. Super kindvriendelijk!! We gaan zeker terug komen!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-10-2018

Fantastisch!

Weekje verbleven in een paalcasa. Super fijn chalet met als groot pluspunt een vaatwasser. Er was veel animatie, de kinderen hebben zich niet verveeld. In het restaurant kun je ook echt lekker eten, vergeet hier niet te reserveren!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-10-2018

Animatie en zwembad top ligging en inrichting min

Alles was prima behalve de wegen naar de veldjes toe dit was door de regenval een grote modderpoel. En bleef zeker 2 dagen zo voordat het gezakt was. Bij terspegelt is de infrastructuur iets beter geregeld wat dat betreft. Onze voorkeur gaat toch liever naar deze camping toe dan. Ook mede dat je veel overlast hebt van vrachtwagens die over de betonnen wegen denderen van de N69 waar door je al heel vroeg gewekt wordt in het weekend is dit iets minder.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2018

Een echt professionele kindercamping!

Leuke, nette camping. Alles voor de kinderen! Heel veel, goed georganiseerde activiteiten voor elke leeftijd. Leuk, niet zo groot zwembad. Onze dochter werd in de vakantie 9 jaar. Die is door de meiden van het animatieteam helemaal in het zonnetje gezet. De clowntjes zijn echt bijzonder professioneel! Super leuke acts, ook voor ons als ouders en ze blijven in hun rol. Mooi om te zien. Onze zoon van 12 heeft zich er nog aardig vermaakt met de georganiseerde activiteiten. Toiletgebouwen worden echt 3x per dag schoon gemaakt. Wat wij ook een grote plus vonden was dat je een eigen parkeerplek hebt die dus altijd vrij is en redelijk dichtbij je kampeerplek. Winkeltje leuk, redelijk veel te krijgen en redelijk te betalen. Vanaf de camping moet je wel alles met de auto doen. Volgend jaar doen wij een andere camping aan omdat we niet meer in Nederland willen kamperen in de zomervakantie en omdat de camping voor onze zoon nu wel klaar is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-9-2018