Camping de Paal
Weekend weg met Hemelvaart

Hemelvaart

  • Weekendje weg met Hemelvaart
  • Kindercamping in Brabant
  • Overdekt zwembad

Hemelvaartweekend weg

Psssst... wist je al dat je tijdens Hemelvaart kunt kamperen op Camping de Paal?

Gelukkig weet je het nu, want wij willen heel graag dat je met het hele gezin een onvergetelijke tijd bij ons beleeft. Tijdens deze periode is het namelijk een groot feest op onze camping. Leuke dansjes doen met de Viva-clowntjes, veel kinderpret beleven met je vakantievriendjes en -vriendinnetjes in ons zwembad of meezingen in ons eigen theater... en dat allemaal op Camping de Paal!

Kamperen op de leukste camping van Nederland!

We hebben geen speciale arrangementen, want je mag zelf bepalen hoe lang je precies wilt komen kamperen op de camping. Dat is wel net zo prettig toch? We adviseren je om gebruik te maken van onze Zoek & Boek mogelijkheid, dan heb je altijd de juiste prijs voor jouw vakantie. De tarieven zijn gebaseerd op basis van 2 personen exclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen. Wil je liever een onvergetelijke vakantie beleven in een stoere safaritent of een van onze andere toffe accommodaties, dan is dat ook mogelijk!

Heel veel plezier met het hele gezin met Hemelvaart

Kom je ook heerlijk spetteren en spelen tijdens je weekendje weg met Hemelvaart? In onze zwembaden met supercoole waterglijbanen of in de waterspeeltuin met watershooters en buikschuifbaan beleef je héél véél plezier. Ook kunnen de kinderen dé mooiste zandkastelen bouwen en zandtaartjes maken op de Biebelebontse Paalbergen. Biebele-wat?? Biebelebontse Paalbergen?

Stel je een hele grote zandbak voor, maar dan echt een hele grote. Verdubbel die gedachten en dan kom je in de buurt van de Biebelebontse Paalbergen. Het is namelijk een zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen. Dat is pas een grote zandspeelplaats!!

Meer informatie over kamperen tijdens Hemelvaart

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden om te komen kamperen tijdens Hemelvaart. Ben je al overtuigd? Boek online dan direct je vakantie en tel af naar een vergetelijke vakantie op Camping de Paal!