Camping de Paal
Pinksterweekend weg

Pinksteren

  • Weekendje weg met Pinksteren
  • 5-sterren camping in Brabant
  • Waterspeeltuin en zwembad

Pinksterweekend weg

Psssst... wist je al dat je tijdens Pinksteren kunt kamperen op Camping de Paal?

Gelukkig weet je het nu, want bij ons beleef je gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Het is namelijk een groot feest tijdens je pinksterweekend weg! Leuke dansjes doen met de Viva-clowntjes, veel kinderpret beleven met je vakantievriendjes en -vriendinnetjes in ons zwembad of meezingen in ons eigen theater... en dat allemaal op Camping de Paal!

Kamperen tijdens je weekend weg met Pinksteren

We hebben geen speciale arrangementen, want je mag zelf bepalen hoe lang je precies wilt komen kamperen op de camping. Dat is wel net zo prettig toch? We adviseren je om gebruik te maken van onze Zoek & Boek mogelijkheid, dan heb je altijd de juiste prijs voor jouw vakantie. De tarieven zijn gebaseerd op basis van 2 personen exclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen. Wil je liever een onvergetelijke vakantie beleven in een stoere safaritent of een van onze andere toffe accommodaties, dan is dat ook mogelijk!

Plezier gegarandeerd tijdens het pinksterweekend

Kom je ook heerlijk spetteren en spelen tijdens je weekendje weg met Pinksteren? In onze zwembaden met supercoole waterglijbanen of in de waterspeeltuin met watershooters en buikschuifbaan beleef je héél véél plezier. Ook kunnen de kinderen dé mooiste zandkastelen bouwen en zandtaartjes maken op de Biebelebontse Paalbergen. Biebele-wat?? Biebelebontse Paalbergen? Een mega grote zandbak met een zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen. Dat is pas veel plezier beleven in het zand!

Meer informatie over kamperen tijdens Pinksteren

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden om te komen kamperen tijdens Pinksteren. Ben je al overtuigd? Boek online dan direct je vakantie en tel af naar een vergetelijke vakantie op Camping de Paal!