Camping de Paal
Vakantie juni

Vakantie juni

  • Voordelig kamperen in juni
  • Korting bij een langer verblijf
  • Viva-shows in de weekenden

Vakantie in juni

In juni kamperen jullie voor een voordeliger tarief bij een verblijf van meer dan 7 nachten.                         

Kom voordeliger kamperen in juni bij Camping de Paal. Deze maand is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen die nog niet naar school gaan of voor een vakantie met opa, oma en de kleinkinderen. In juni geniet je van zingende vogels, het frisse groen, de aangename temperaturen en de sfeer op onze camping. En natuurlijk van onze toffe faciliteiten, zoals het overdekte zwembad, de supercoole waterspeeltuin, de Biebelebontse Paalbergen en onze gave Viva-shows. Let op: deze vinden buiten de schoolvakanties alleen plaats in de weekenden. 

Kamperen in juni

De tarieven zijn gebaseerd op basis van 2 personen exclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen. Wil je liever een onvergetelijke vakantie beleven in een stoere safaritent of een van onze andere toffe accommodaties? Dat is ook mogelijk!

Een waterspeeltuin voor de allerkleinste

Misschien heb je al gelezen dat we een subtropisch zwembad hebben op de camping. Een zwemparadijs met een binnenbad én een groot openluchtzwembad met 3 super coole waterglijbanen. Maar als je nog niet zo heel goed kunt zwemmen, dan is onze waterspeeltuin echt de place-to-be. Dit is een hele grote binnenspeeltuin ín het water. Bijzonder hè?

Meer informatie over kamperen in juni

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van voordelig kamperen in juni. Ben je al overstag? Boek dan direct online en geniet van een onvergetelijke tijd met veel vertier! Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.