Camping de Paal
Weekendje weg Brabant

Weekendje weg Nederland

  • 5-sterren camping
  • Populaire animatie
  • Zwembaden met gave glijbanen

Weekendje weg in Nederland

Wil je een weekend weg in Nederland? Kom naar Camping de Paal in Brabant! Onze 5-sterren camping is een waar kinderparadijs in Bergeijk, dicht bij de grens van België. Op onze camping kun je gebruik maken van de vele faciliteiten voor jong en oud. Ook is er genoeg te doen in de directe omgeving. Zo kun je diverse musea bezoeken of genieten van de prachtige natuur. Twijfel niet langer en kies voor een onvergetelijk weekendje weg in Nederland bij Camping de Paal.

Vind jouw ideale verblijf voor een weekend weg in Nederland ⤵️

Overnachten tijdens jouw weekendje weg in Brabant

Kom tijdens jouw weekendje weg in Brabant overnachten in een huisje of kamperen. Op Camping de Paal kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen op onze comfortplaatsen of supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. De kampeerplaatsen zijn voorzien van minimaal 6 ampère stroom en bij elke kampeerplaats kun je gebruik maken van onze WiFi. Gaat de hond mee? Die is van harte welkom op enkele kampeervelden. Ook kun je tijdens een weekendje weg in Brabant in één van onze waanzinnige accommodaties overnachten, zoals de Paaltent, Paalhuissie en nog veel meer! De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en van alle gemakken voorzien. Beleef een onvergetelijk weekend in Brabant!

Jouw weekendje in Brabant in het kort:

✔️ Kamperen met mogelijkheid tot privé sanitair
✔️ Compleet ingerichte accommodaties
✔️ Geschikt voor maximaal 6 personen
✔️ Honden zijn welkom op enkele velden
✔️ Kindvriendelijke faciliteiten
✔️ Natuurrijke omgeving

To do's tijdens je weekendje weg in Brabant

Tijdens jouw weekend weg in Brabant is er van alles te doen op onze familiecamping. Maak gebruik van de vele faciliteiten voor jong en oud. De kids genieten van veel speelplezier in één van de 36 minispeeltuintjes of in de grote binnen- of buitenspeeltuin. Bovendien hebben we een buitenzwembad, een overdekt subtropische waterspeeltuin en een animatieteam. Ons animatieteam voert regelmatig leuke musicals op, zoals Piet Piraat of Mega Mindy. Heb je een avond geen zin om te koken? Kom gezellig een hapje eten in ons restaurant! Wil je eropuit? Huur een fiets op onze camping en ontdek de prachtige natuur van Bergeijk. Of bezoek één van de leuke steden in de buurt, zoals Eindhoven. Naast alle leuke faciliteiten voor de kinderen is er ook voor hun van alles te doen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de indoor skihal Montana Snowcenter in Valkenswaard of klim door de toppen van de bomen bij Klimrijk Brabant. Er is van alles te beleven tijdens een weekendje weg met de kids bij Camping de Paal!