Kindvriendelijke camping

Wil je kamperen op een gezellige en vooral kindvriendelijke camping? Dan is Camping de Paal de juiste camping voor jou en je gezin. Wij zijn speciaal gericht op gezinnen met kinderen tot en met 11 jaar oud en onze faciliteiten en activiteiten sluiten hier dan ook perfect op aan!

Camping de Paal: meest kindvriendelijke camping in de wijde omgeving

Camping de Paal is een kindvriendelijke camping waar plaats is voor heerlijk rennen, hutten bouwen, knutselen, crossen en nog veel meer. Wij richten ons op kindervertier en zorgen ervoor dat dit op een veilige manier kan. Hierom zijn wij dan ook de meest bekroonde gezinscamping van Nederland. Laat de kinderen heerlijk genieten van onze zwembaden, speeltuinen, fietscrossbaan, theater, speelduinlandschap en onze sport- en spel faciliteiten. Wij beloven dat je geen kind meer hebt aan je kind.

Wanneer boek jij de vakantie voor je gezin?

Alle uitgebreide informatie over Camping de Paal, zoals de faciliteiten en activiteiten, vind je op onze website. Lees verder en je komt erachter dat wij de meest kindvriendelijke camping van Nederland zijn. Reserveer direct een standplaats naar keuze of kies voor een van de luxe accommodaties. Vragen? Meer informatie? Neem contact op door te bellen naar +31 (0)497 571 977.