Camping met een restaurant, snackservice & supermarkt

Weet je waar je de allerlekkerste pizza's kunt krijgen? Op Camping de Paal! Onze chefkok maakt werkelijk meesterlijke pizza’s. Zeg maar wat je wil: Margherita, Salami of Tonno? En een pizza eten met bestek? Thuis moet dat misschien, maar hier op Camping de Paal mag je ook gewoon je met je handen eten. Als toetje adviseren we de chocolademousse met een frambozensorbet. Smullen maar!

Wist je trouwens dat we regelmatig thema-avonden hebben in het restaurant? Met Halloween wordt bijvoorbeeld het hele restaurant versierd met pompoenen, griezelige maskers en andere enge decoratie. Wat kies jij: trick or treat?

 

Heerlijk eten en drinken op de camping

Heb je zin in een oer-Hollandse kroket of frikadel? Dan ben je van harte welkom in onze snackbar. En wil je het liever bij de caravan of in één van onze verhuuraccommodaties opeten? Geen probleem, dan doen we er gewoon even een zakje om. Onze keukenbrigade staat dagelijks voor je klaar in het restaurant, het café en de snackbar om de heerlijkste snacks en maaltijden te bereiden. Eet smakelijk! Wil je weten welke lekkere gerechten er allemaal op onze menukaart staan? Bekijk dan hier de website van Restaurant de Paal.

Ook kun je genieten van dagelijks verse broodjes in de supermarkt. Begin de dag goed met vers afgebakken broodjes, een kop koffie of thee en de krant. In de supermarkt op de camping kun je dagelijks verse broodjes halen, boodschappen en uiteraard kranten en tijdschriften. Wij hebben aan alles gedacht.

 

Ontdek onze andere faciliteiten⤵