• Overdekt zwembad 2
  • Overdekt zwembad 4
  • Overdekt zwembad 1
  • Overdekt zwembad 3

Camping met zwembad? Ontdek Camping de Paal!

Zijn jij en jouw gezin op zoek naar een camping met zwembad? Camping de Paal is een camping met zowel een binnenzwembad als met een overdekt zwembad en met een heuse waterspeeltuin waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Zeg nou zelf, heb jij al ooit een binnenspeeltuin gezien in het water? Bijzonder toch? Weet je wat je daar allemaal wel niet kunt doen? Schieten met watershooters, buikschuiven en van de glijbanen af roetsjen! Camping de Paal is niet zomaar een camping met zwembad, het is een fan-tas-tische camping met zwembad!

De leukste camping met zwembad in Brabant!

Koud zul je het hier niet hebben want het is een echt subtropisch zwembad waar het altijd minimaal 25 graden is. Je hoeft ook niet bang te zijn om te vallen want op de bodem van de lagune ligt een heerlijk zachte val dempende bodem, uniek in Nederland. Je kunt dus zo gek doen als je zelf wilt!

Heb je zin om na een lange dag spetteren en spelen in ons grandioze zwembad nog even te lachen, kom dan naar ons theater naast de grote speeltuin. Elke avond geven Joep Troep en zijn maatjes een hilarische voorstelling en maken de leukste dingen mee. Zien we je snel op Camping de Paal?