Dé leukste gezinscamping in Brabant: Camping de Paal

Ben je op zoek naar dé leukste gezinscamping van Brabant? Dan ben je bij familiecamping De Paal in Bergeijk aan het juiste adres. Met onze vele faciliteiten en activiteiten is er bij ons het hele seizoen van alles te zien, te doen en te beleven. Zo kunnen de kinderen vele leuke activiteiten beleven met ons animatieteam, zwemmen in ons subtropische zwemparadijs met waterspeeltuin of de leukste shows bekijken in ons eigen theater. Maar er is nog veel meer...!

Neem het hele gezin mee en geniet op onze gezinscamping in Brabantse Begeijk.

Een gezinscamping waar niemand zich verveelt

Camping de Paal is een gezinscamping in Brabant waar het hele gezin zich geen seconde hoeft te vervelen. Joep Troep en zijn maatjes van het animatieteam doen graag me-ga leuke dingen met de kinderen: liedjes zingen, dansen, knutselen.... het is altijd een feest op onze familiecamping!

Elke avond beleven we geweldige avonturen in het theater. Samen dansen en een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan is leuk, maar bij ons gaat het dak er af! We maken ’s avonds een reis door de jungle, spelen in een musical en nog véél meer. Kom jij ook?

Heel veel plezier met het hele gezin op Camping de Paal!

Kom je ook heerlijk spetteren en spelen? In onze zwembaden of in de waterspeeltuin beleef je héél véél zwemplezier. Zeg nu zelf, heb jij al ooit een binnenspeeltuin gezien in het water? Bijzonder toch? Weet je wat je daar allemaal wel niet kunt doen? Schieten met watershooters, buikschuiven en van de glijbanen af roetsjen!

Ook kunnen de kinderen dé mooiste zandkastelen bouwen en zandtaartjes maken in ons gigantische zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000 m2! Ken je het Oud-Hollands rijmpje over de Biebelebontse berg? Wij hebben er een Paal-variant van gemaakt, die gaat zo:

Op de Biebelebontse Paalbergen spelen Biebelebontse kinderen,
En die Biebelebontse kinderen verblijven op de Biebelebontse Camping de Paal,
Slapen in een Biebelebontse Paalhuissie en beleven een geweldige Biebelebontse vakantie!

Ontdek de leukste dagjes eropuit met de kinderen

Naast de vele faciliteiten op onze familiecamping is er ook in de omgeving van alles te beleven. Zo ben je in een mum van tijd in Safaripark de Beekse Bergen of kun je gezellig een dagje naar de Efteling. Maar ook Toverland en Speelboerderij de Hooiberg liggen op een steenworp afstand. Kortom: er zijn talloze mogelijkheden voor dagjes eropuit met de kinderen.

Meer informatie over onze gezinscamping in Brabant

Ben jij al overtuigd dat we dé leukste kindercamping zijn? Bekijk dan snel de mogelijkheden om te kamperen (met privé sanitair of badkamer) en de diverse verhuuraccommodaties. Voor meer informatie over gezinscamping De Paal kun je contact met ons opnemen.

Hebben wij je interesse al gewekt? Boek online direct een fantastische vakantie op onze gezinscamping in Brabant.

Boek hier