• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Dé leukste gezinscamping in Brabant: Camping de Paal

gezinscamping brabant

Ben je op zoek naar dé leukste gezinscamping van Brabant? Dan ben je bij familiecamping De Paal in Bergeijk aan het juiste adres. Met onze vele faciliteiten en activiteiten is er bij ons het hele seizoen van alles te zien, te doen en te beleven. Zo kunnen de kinderen vele leuke activiteiten beleven met ons animatieteam, zwemmen in ons subtropische zwemparadijs met waterspeeltuin of de leukste shows bekijken in ons eigen theater. Maar er is nog veel meer...!

Neem het hele gezin mee en geniet op onze gezinscamping in Brabant.

Een gezinscamping waar niemand zich verveelt

familiecamping brabantCamping de Paal is een gezinscamping in Brabant waar het hele gezin zich geen seconde hoeft te vervelen. Joep Troep en zijn maatjes van het animatieteam doen graag me-ga leuke dingen met de kinderen: liedjes zingen, dansen, knutselen.... het is altijd een feest op onze familiecamping!

Kom je ook heerlijk spetteren en spelen? In onze zwembaden met supercoole waterglijbanen of in de waterspeeltuin met watershooters en buikschuifbaan beleef je héél véél plezier. Ook kunnen de kinderen dé mooiste zandkastelen bouwen en zandtaartjes maken in ons gigantische zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000 m2! 

Eropuit met de kinderen

Naast de vele faciliteiten op onze familiecamping is er ook in de omgeving van alles te beleven. Zo ben je in een mum van tijd in Safaripark de Beekse Bergen of kun je gezellig een dagje naar de Efteling. Maar ook Toverland en Speelboerderij de Hooiberg liggen op een steenworp afstand. Kortom: er zijn talloze mogelijkheden voor dagjes eropuit met de kinderen.

Meer informatie over onze gezinscamping in Brabant

Ben jij al overtuigd dat we dé leukste kindercamping zijn? Bekijk dan snel de mogelijkheden om te kamperen (met privé sanitair of badkamer) en de diverse verhuuraccommodaties. Voor meer informatie over gezinscamping De Paal kun je contact met ons opnemen.

Hebben wij je interesse al gewekt? Boek online direct een fantastische vakantie op onze gezinscamping in Brabant.