• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Dé leukste gezinscamping van Brabant: Camping de Paal

gezinscamping brabant

Ben je op zoek naar dé leukste gezinscamping van Brabant? Dan ben je bij Camping de Paal aan het juiste adres. Met onze vele faciliteiten en activiteiten is er bij ons het hele seizoen van alles te beleven. Neem het hele gezin mee en geniet op onze gezinscamping in Brabant.

Een gezinscamping in Brabant waar niemand zich verveelt

gezinscamping met zwembad brabantCamping de Paal is een gezinscamping in Brabant waar het hele gezin zich geen seconde hoeft te vervelen. Zo hebben we veel faciliteiten voor de kinderen, zoals: zwembaden, speeltuinen, een zand- en waterspeelplaats, een fietscrossbaan en nog veel meer. Maar dat is niet alles, ook in de omgeving van onze gezinscamping is er van alles te beleven. Zo ben je in een mum van tijd in Safaripark de Beekse Bergen of kun je gezellig een dagje naar de Efteling. Maar ook Toverland en Speelboerderij de Hooiberg liggen op een steenworp afstand. Camping de Paal is ook nog eens de gezinscamping die je wat laat zien van Brabant.

Meer informatie over gezinscamping De Paal

Voor meer informatie over ons gezinscamping in Brabant kun je contact met ons opnemen. Hebben wij je interesse al gewekt? Boek online direct een fantastische vakantie op Camping de Paal.