Kom voordelig kamperen met ons september arrangement!

Een maand lang kamperen in september tegen een voordelig tarief?

Ontdek onze september special en kom 6 september - 3 oktober 2021 voordelig kamperen op Camping de Paal. Dit arrangement is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen die nog niet naar school gaan of opa en oma met de kleinkinderen die nog even heerlijk willen na-zomeren op onze gezellige 5-sterren camping.

Inhoud september maandarrangement

Tarieven 2021 zijn gebaseerd op basis van 2 personen exclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen.

Wil je liever een onvergetelijke vakantie beleven in een stoere safaritent of een van onze andere toffe accommodaties, bekijk dan hier ons aanbod.

Een waterspeeltuin voor de allerkleinste

Misschien heb je al gelezen dat we een subtropisch zwembad hebben op de camping. Een zwemparadijs met een binnenbad én een groot openluchtzwembad met 3 super coole waterglijbanen.

Maar als je nog niet zo heel erg goed kunt zwemmen, dan is onze waterspeeltuin echt de place-to-be. Dit is een hele grote binnenspeeltuin ín het water. Bijzonder hè?

Meer informatie over voordelig een maand kamperen in september

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden als je voordelig een maand in september komt kamperen. Ben je al overstag? Boek online dan direct en geniet van een onvergetelijke tijd met veel vertier!

Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.