Ontdek het zomervakantie arrangement en beleef veel plezier!

Vier de zomervakantie op de leukste kindercamping van Nederland: Camping de Paal!

Met onze 'vroege vogels-' en 'lest best'-arrangementen beleef je een hele leuke tijd bij ons! Als het gaat om blije kindergezichtjes zijn wij dé specialist, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren... Kom je ook heerlijk afkoelen in ons zwemparadijs, urenlang spelen in de speeltuin of wil je liever veel plezier maken met Joep Troep en zijn maatjes van het animatieteam? Op Camping de Paal is het allemaal mogelijk.

Joep Troep: ‘’Wij kunnen echt superveel spelen. Reken het maar uit: overdekt zwembad + waterspeeltuin + grote speeltuinen + geweldig animatieteam = heel veel speelplezier. Zeg nu zelf, dit is wel een hééél leuk rekensommetje!”

Inhoud zomervakantie arrangement

Tarieven 2021 zijn gebaseerd op basis van 2 personen inclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen.

Spetter mee in het leukste zwembad van de hele wereld!

Het zwembad op kindercamping De Paal is niet zomaar een zwembad, maar een echt subtropisch zwembad waar het altijd minimaal 25 graden is. In het zwembad kunnen de kinderen overdag heerlijk zwemmen, spetteren en spelen. Met supercoole waterglijbanen is ons zwembad een waar zwemparadijs.

De waterspeeltuin is the place-to-be voor kleine kinderen. Hier kunnen zij buikschuiven, glijden, spuiten met supergave watershooters en nog veel meer...! Ook de grote glijbaan in het zwembad zorgt voor uren speelplezier.

Héél véél speelplezier!

Een kindercamping is geen échte kindercamping zonder een fantastische speeltuin die garant staat voor urenlang plezier. Bij ons tref je op elk kampeerveld wel een speeltoestel en centraal op de camping een super grote speeltuin.

Voor de kinderen die graag met zand spelen hebben we een hele leuke verrassing, namelijk de Biebelebontse Paalbergen. Dit is een gigantische zand- en waterspeelplaats van maar liefst 40.000m² meter met een piratenschip, springkussen en meer.

Meer informatie over kamperen in de zomervakantie

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden als je komt kamperen in de zomervakantie. Ben je al overstag en verheug je er al op om heel veel plezier te beleven? Boek online dan direct en geniet van een onvergetelijke tijd met veel vertier!

Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.