Camping met zwemparadijs in Brabant, ontdek Camping de Paal!

Ben je op zoek naar een camping met zwemparadijs in Brabant? Ontdek dan 5-sterren Camping de Paal! Op onze camping vind je een waar subtropisch zwemparadijs voor kinderen. Wij hebben een complete binnenspeeltuin in het water. Hier is enorm veel te doen voor de kinderen. Ze kunnen schieten met watershooters, buikschuiven, door een grot kruipen en plezier hebben op de glijbanen. Bovendien is er ook een kinderlagune met wel 3 glijbanen! Door de zachte valdempende bodem (uniek in Nederland) is het ook nog eens veilig voor de kinderen en kunnen ze zich compleet uitleven. Boek snel een vakantie op de leukste camping met zwemparadijs en geniet samen met de kinderen van een geweldige vakantie!

De leukste camping met zwemparadijs van Brabant

Onze camping met zwemparadijs in Brabant is een veilige plek voor kinderen op zich helemaal uit te leven. Bovendien is er ook een buitenzwembad en zijn er vele speeltuinen op onze camping. Tevens organiseert het animatieteam onder leiding van Joep Troep en zijn maatjes de leukste activiteiten. Elke dag sluiten ze af met een geweldig moment in het theater.

Daarnaast is er in de directe omgeving van onze camping ook genoeg te beleven. Ga eens lekker fietsen en de groene omgeving verkennen of bezoek diverse musea met de kinderen. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om extra comfort te huren. Zo kun je privé-sanitair huren met een comfort- of supercomfortstandplaats.

Boek snel een vakantie op onze camping met zwemparadijs

Genieten in het zwemparadijs op onze 5 sterren camping? Boek online direct een vakantie op de leukste camping met zwemparadijs in Brabant!

Camping van het jaar
campingjaar2019A.png
camping-van-het-jaar-2018-winnaar-vector.png
anwberkende2021logo.png
logo2.png
ADAC_Klassifikation_2021-Empty_10.png
logo4.png
logo5.png
hiswa-recron-logo-768x576.jpg