Kamperen in Brabant, natuurlijk op Camping de Paal!

Wil je kamperen in Brabant? Kom kamperen op Camping de Paal! Wij beschikken over vele faciliteiten én onze camping ligt in een prachtige streek, namelijk in de Kempen. Als je bij ons komt kamperen in Brabant, dan beleef je pas echt een onvergetelijke vakantie!

kamperen in brabantAls je onbezorgd wilt genieten van veel faciliteiten in een gezellige, gemoedelijke sfeer, kom dan naar Camping de Paal. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk met het hele gezin kunt kamperen in Brabant.

Als familiecamping beschikt Camping de Paal over vele faciliteiten. Zo bieden we gratis warm water in al onze toiletgebouwen, 600 comfortplaatsentrekkershutten, een schuilhut voor fietskampeerders, sanitair voor invaliden, een supermarkt, wasserette, café, restaurant, fietsverhuur en nog veel meer...! Kijk verder op onze site voor uitgebreide informatie over de verschillende faciliteiten op onze camping.

Ook in de omgeving is er ontzettend veel te beleven, bekijk onze eropuit-tips voor de leukste dagjes uit. Wanneer je wilt kamperen in Brabant met het hele gezin, dan geniet je het meest op Camping de Paal!

Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een geweldige tijd beleven?

Speciaal voor jou: Onze kampeerarrangementen

Zomervakantie voordeel

Vier de zomervakantie op de leukste kindercamping van Nederland

Lees meer Zomervakantie voordeel

September special

Kamperen in september heerlijk na-zomeren, logeren bij opa & oma

Lees meer September special

Herfstvakantie

Dit mag je niet missen! En.... het is Halloween.....

Lees meer Herfstvakantie