• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Kamperen met kinderen

Als u wilt kamperen met kinderen dan komt u naar het kinderparadijs Camping de Paal. Wij zijn de beste kindercamping en hebben zelfs 5 sterren! Er zijn vele activiteiten voor de kinderen. Zo kunnen ze spelen in de vele speeltuinen, zwemmen in het buitenbad of in het overdekt subtropische waterspeeltuin. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om luxe privé-sanitair te huren. In de omgeving is ook veel te doen. U kunt diverse musea bezoeken of groengebieden, zoals De Plateau-Hageven op de grens met België.

Kamperen met kinderen is nog nooit zo leuk geweest

Kamperen met kinderen is nog nooit zo leuk geweest voor hen dan bij Camping de Paal. Ons animatieteam houdt ze altijd goed bezig. Zo worden er regelmatig musicals opgevoerd in ons meeleeftheater. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd, waarbij iedereen wordt betrokken. Ook voor de rustigere kinderen is er genoeg te beleven! Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op onze camping. Op enkele plaatsen zijn honden niet toegelaten. Op onze grote camping kunnen gezinnen kamperen met kinderen tot 11 jaar.

Boek online

Boek direct online de standplaats op onze camping! Ervaar zelf wat een onvergetelijke vakantie kan zijn als u gaat kamperen met uw kinderen. Kies voor de comfortplaats, supercomfortplaats of voor de paaltent, paalcottage of de vele andere opties zoals de paalcasa’s! Like ons ook op Facebook!

Kamperen met uw kinderen? Boek een plaats op onze camping!

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.