• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Kamperen met kinderen in Brabant? Kom naar kinderparadijs Camping de Paal!

Als je wilt kamperen met kinderen in Brabant dan kom je naar het kinderparadijs Camping de Paal in Bergeijk. Wij zijn de beste kindercamping en hebben zelfs 5-sterren! Er zijn vele activiteiten voor de kinderen, geschikt voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar. Zo kunnen ze spelen in de vele speeltuinen, zwemmen in het buitenbad of in het overdekte subtropische waterspeeltuin.

In de omgeving is ook veel te doen. Je kunt diverse musea bezoeken of groengebieden, zoals De Plateau-Hageven op de grens met België. Meer comfort ervaren? Bij ons heb je de mogelijkheid om privé-sanitair te huren. Kom kamperen met kinderen op Camping de Paal in Brabant en geniet van een fantastische vakantie!

Hallo...wij zijn de Viva-clowntjes!

kamperen met kinderen brabantOp onze kindercamping in het Brabantse Bergeijk zullen de kinderen zich geen moment vervelen. De Viva-clowntjes van ons enthousiaste animatieteam beleven overdag graag de leukste avonturen met jou, waarnaar jullie hier 's avonds urenlang over kunnen bijpraten in het meeleeftheater. In dit theater gaat het dak eraf met onder andere een spannende reis door de jungle, spelen in een musical en nog veel meer...! Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan ook de theaterpagina, onderstaande foto’s of de filmpjes op Facebook of Youtube.

PS: Ons animatieprogramma is helemaal gericht op kinderen tot 11 jaar. Wij zorgen dat de kinderen meest fantastische avonturen beleven, daar zijn we erg goed in! Maar dat kun je misschien het beste zelf ervaren...

Beleef veel spetterplezier op kindercamping De Paal!

kamperen met kinderenWij beschikken over zowel een binnenzwembad als een overdekt zwembad met een heuse waterspeeltuin waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Zeg nu zelf, heb jij al ooit een binnenspeeltuin gezien in het water? Bijzonder toch? Weet je wat je daar allemaal wel niet kunt doen? Schieten met watershooters, buikschuiven en van de glijbanen af roetsjen!

Kamperen met kinderen op een kindercamping is nog nooit zo leuk geweest!

Aan speelplezier geen gebrek op kindercamping De Paal. De kinderen kunnen op de Biebelebontse Paalbergen urenlang spelen. Biebele-wat? Stel je een hele grote zand- en waterspeelplaats voor, maar dan echt een hele grote. Genoeg ruimte om te spelen, want het is namelijk een zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen.

Bij ons kun je ook heerlijk sporten. Ga samen met je campingvriendjes de uitdaging aan op het voetbalveld of het volleybalveld. Naast de sportvelden ligt nog een pannaveld waar je jouw sportkunsten kan laten zien op het gebied van voetbal, basketbal en meer. Leuk én gezond!

Maar er is nog veel meer te zien, te doen en te beleven... vier je vakantie op onze kindercamping in Brabant en ervaar het zelf!

Meer informatie over kamperen met kinderen in Brabant

Meer weten over kamperen met kinderen in Brabant op Camping de Paal? Neem dan contact met ons op. Hebben wij je interesse al gewekt, boek online dan direct je welverdiende vakantie!