• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Kamperen met kinderen in Brabant? Kom naar kinderparadijs Camping de Paal!

kamperen met kinderenAls je wilt kamperen met kinderen in Brabant dan kom je naar het kinderparadijs Camping de Paal. Wij zijn de beste kindercamping en hebben zelfs 5-sterren! Er zijn vele activiteiten voor de kinderen, geschikt voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar. Zo kunnen ze spelen in de vele speeltuinen, zwemmen in het buitenbad of in het overdekt subtropische waterspeeltuin.

In de omgeving is ook veel te doen. Je kunt diverse musea bezoeken of groengebieden, zoals De Plateau-Hageven op de grens met België. Meer comfort ervaren? Bij ons heb je de mogelijkheid om privé-sanitair te huren. Kom kamperen met kinderen op Camping de Paal en geniet van een fantastische vakantie!

Kamperen met kinderen in Brabant is nog nooit zo leuk geweest

kamperen met kinderen brabantKamperen met kinderen in Brabant is nog nooit zo leuk geweest voor hen dan bij Camping de Paal. Ons animatieteam houdt de kinderen altijd goed bezig. Zo worden er regelmatig musicals opgevoerd in ons meeleeftheater. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd, waarbij iedereen wordt betrokken. Je trouwe viervoeter is ook van harte welkom op onze camping. Op enkele plaatsen zijn honden niet toegelaten.

Meer informatie over kamperen met kinderen

Meer weten over kamperen met kinderen in Brabant op Camping de Paal? Neem dan contact met ons op. Hebben wij je interesse al gewekt, boek online dan direct je welverdiende vakantie!