Kamperen met kinderen in Brabant? Kom naar kindercamping de Paal!

Als je wilt kamperen met kinderen in Brabant dan kom je naar kindercamping de Paal in Bergeijk. Kindercamping de Paal is de beste kindercamping in Nederland. Wij zijn niet zomaar Camping van het jaar 2019 geworden, een Leading Camping in Europa en we hebben niet zomaar 5 sterren gekregen. Als het gaat om blije kindergezichtjes zijn wij namelijk dé specialist, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren...

Kom je ook kamperen met de kinderen op Camping de Paal?

Hallo...wij zijn de Viva-clowntjes van Kindercamping de Paal!

Wanneer je komt kamperen met de kinderen op onze kindercamping in het Brabantse Bergeijk zullen de kinderen zich geen moment vervelen. De Viva-clowntjes van ons enthousiaste animatieteam beleven overdag graag de leukste avonturen met jou, waarnaar jullie hier 's avonds urenlang over kunnen bijpraten in het meeleeftheater. In dit theater gaat het dak eraf met onder andere een spannende reis door de jungle, spelen in een musical en nog veel meer...! Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan ook de theaterpagina, onderstaande foto’s of de filmpjes op Facebook of Youtube.

PS: Ons animatieprogramma is helemaal gericht op kinderen tot 11 jaar. Wij zorgen dat de kinderen fantastische avonturen beleven, daar zijn we erg goed in! Maar dat kun je misschien het beste zelf ervaren...

Kom kamperen met de kinderen en beleef veel spetterplezier op kindercamping De Paal!

Wij beschikken over zowel een binnenzwembad als een overdekt zwembad met een heuse waterspeeltuin waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Zeg nu zelf, heb jij al ooit een binnenspeeltuin gezien in het water? Bijzonder toch? Weet je wat je daar allemaal wel niet kunt doen? Schieten met watershooters, buikschuiven en van de glijbanen af roetsjen!

Kamperen met kinderen op een kindercamping is nog nooit zo leuk geweest!

Aan speelplezier geen gebrek op kindercamping De Paal. De kinderen kunnen op de Biebelebontse Paalbergen urenlang spelen. Biebele-wat? Stel je een hele grote zand- en waterspeelplaats voor, maar dan echt een hele grote. Genoeg ruimte om te spelen, want het is namelijk een zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen. Hoe gaaf is dat?

Bij ons kun je ook heerlijk sporten. Ga samen met je campingvriendjes de uitdaging aan op het voetbalveld of het volleybalveld. Naast de sportvelden ligt nog een pannaveld waar je jouw sportkunsten kan laten zien op het gebied van voetbal, basketbal en meer. Leuk én gezond!

Maar er is nog veel meer te zien, te doen en te beleven... kom ook kamperen met de kinderen op onze kindercamping in Brabant en ervaar het zelf!

Meer informatie over kamperen met kinderen in Brabant

Meer weten over kamperen met kinderen in Brabant op Camping de Paal? Neem dan contact met ons op. Hebben wij je interesse al gewekt, boek online dan direct je welverdiende vakantie!

Camping van het jaar
campingjaar2019A.png
camping-van-het-jaar-2018-winnaar-vector.png
anwberkende2021logo.png
logo2.png
ADAC_Klassifikation_2021-Empty_10.png
logo4.png
logo5.png
hiswa-recron-logo-768x576.jpg