• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

De leukste kindercamping is Camping de Paal

kindercamping Kindercamping de Paal is met stip op nummer één de leukste kindercamping van Nederland! Onze 5 sterren kindercamping is een waar paradijs voor jonge kinderen. Ze beleven de leukste avonturen met het animatieteam, kunnen zwemmen in het subtropische zwemparadijs met mega waterspeeltuin en elke avond gaat het dak er af in het theater. Op kindercamping De Paal draait alles om de kinderen, wij zijn gespecialiseerd in het toveren van een glimlach op de kindergezichtjes.

Alles over kindercamping De Paal

Op onze kindercamping kunnen kinderen overdag heerlijk zwemmen, spetteren en spelen in het zwembad. Het zwembad is niet zomaar een zwembad, maar een waar paradijs voor de kinderen. De waterspeeltuin is de place-to-be voor kleine kinderen. Hier kunnen ze buikschuiven, glijden, spuiten met watershooters en nog veel meer. Ook de grote glijbaan in het zwembad zorgt voor uren speelplezier.

Maak kennis de clowntjes van kindercamping De Paal

kindercamping de paalOp kindercamping De Paal kunnen de kinderen meedoen met het animatieteam onder leiding van Joep Troep en zijn maatjes, ook wel de clowntjes van De Paal genoemd. Zij organiseren de leukste dingen en sluiten standaard af met een geweldige show in het theater. Wil je alvast een voorproefje van wat ze zoal doen, bekijk de video’s op deze pagina.

Een kindercamping is geen kindercamping zonder een speeltuin. Op onze kindercamping tref je op elk veld wel een speeltoestel en centraal op de camping een super grote speeltuin. Voor degene die graag met zand spelen hebben we een verrassing: de Biebelebontse Paalbergen. Maar liefst 40.000m² meter zandspeelplaats met een piratenschip, springkussen en meer.

Wil je kamperen of huren op onze kindercamping?

Ben jij al overtuigd dat we echt de leukste kindercamping zijn? Bekijk dan snel de mogelijkheden om te komen kamperen (met prive sanitair of badkamer) en de diverse verhuuraccommodaties.

Graag tot ziens op kindercamping De Paal!