• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Kindvriendelijke camping

Wil je kamperen op een gezellige en vooral kindvriendelijke camping? Dan is camping De Paal de juiste camping voor jou en je gezin. Wij zijn speciaal gericht op gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar oud en onze faciliteiten en activiteiten sluiten hier dan ook perfect op aan.

Camping De Paal is een kindvriendelijke camping waar plaats is voor heerlijk rennen, hutten bouwen, knutselen, crossen en nog veel meer. Wij richten ons op kindervertier en zorgen ervoor dat dit op een veilige manier kan. Hierom zijn wij dan ook de meest bekroonde gezinscamping van Nederland. Laat de kinderen heerlijk genieten van onze zwembaden, speeltuinen, fietscrossbaan, theater, kinderboerderij, speelduinlandschap en onze sport en spel faciliteiten. Wij beloven dat je geen kind meer hebt aan je kind.

Meer informatie over onze camping en alle faciliteiten en activiteiten vind je op onze site. Lees snel verder en kom er achter waarom wij de meest kindvriendelijke camping van Nederland zijn en reserveer direct een plaatsje.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.