Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Brabant? Ontdek kindercamping De Paal!

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Brabant? Ontdek kindercamping De Paal!

Wil je kamperen op een gezellige kindvriendelijke camping in Brabant? Dan is kindercamping De Paal de juiste kindercamping voor jou en je gezin. Kinderen beleven een onvergetelijke vakantie in ons subtropisch zwemparadijs met waterspeeltuin en glijbanen. Ook de clowntjes Joep Troep en zijn maatjes zorgen voor de nodige hilarteit en zorgen dat elke avond in het theater het dak eraf gaat! 

De leukste kindvriendelijke camping in Brabant

Op kindvriendelijke camping De Paal beleven onze Viva Clowntjes geweldige avonturen in het theater. Samen dansen en een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan is leuk, maar bij ons gaat het dak er af! We maken ’s avonds een reis door de jungle, spelen in een musical en nog véél meer. Daar moet je echt bij zijn want we maken er iedere avond een groot spektakel van! Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan ook de theaterpagina.

Onze waterspeeltuin is echt een waar paradijs als je houdt van spetteren en spelen in het water. Je kunt hier namelijk schieten met watershooters, door een grot kruipen, klimmen en klauteren over de vele speeltoestellen en glijden van de glijbaan. Maar wat misschien nog wel het allerleukste is, is de buikschuifbaan. Gewoon op je buik liggen en glijden maar!

Ken je onze Biebelebontse Paalbergen? Dit is de leukste zand- en waterspeelplaats van maar liefst ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen. Hoe leuk is dat??!! Kinderen kunnen er de mooiste zandkastelen maken, zandtaartjes bakken en rennen over de Biebelebontse bergen. Terwijl de kinderen een beetje “aanmodderen” met zand en water, kun je zelf vanaf het gras toekijken of misschien zelfs even genieten van het zonnetje. Meespelen mag natuurlijk ook, want dat is stiekem toch best leuk...

 

Heb je na het spelen zin ook zo’n zin in een pizza? Bestel dan de lekkerste pizza’s bij onze chefkok! Hij is dé specialist als het gaat om lekkere pizza’s. Zeg maar wat je wil: Margherita, Salami of Tonno? Ben je meer een kroketjes-liefhebber, dan bakt onze chef die ook graag voor je bruin. Onze tip: neem als toetje de chocomousse met sorbetijs, die is echt meesterlijk lekker!!

Luxe kamperen of huren op een kindvriendelijke camping

Kamperen met kinderen is superleuk. De kinderen kunnen overdag allemaal campingvriendjes en -vriendinnetjes maken in de speeltuin op het kampeerveld. Je kunt bij ons luxe kamperen en super-de-luxe kamperen. Bij ons kun je echt kamperen in stijl, glamour stijl wel te verstaan. Heb je onze kampeerplaatsen met privé sanitair gezien? Dan heb je je eigen badkamer met douche, wastafel en toilet gewoon náást je tent of caravan. Glamorous kamperen noemen we dat!

Hou je van gemak? Kies dan voor een super-de-luxe safaritent huren of een chalet. Dan zorgen wij dat alles voor je klaar staat en je vakantie direct kan beginnen. Gewoon de auto uitpakken, voetjes omhoog en genieten van vakantie. Wil je weten welke accommodatie bij jouw wensen past? Bekijk hier onze accommodaties, zoals de PaalcasaPaaltent Paalcottage of het Paalhuissie en zoek en boek direct je vakantie!

Meer informatie over kindvriendelijke camping De Paal in Brabant

Kindvriendelijke camping De Paal is de beste kindercamping in Nederland. Wij zijn niet zomaar Camping van het jaar 2019 én 2021 geworden, een Leading Camping in Europa en we hebben niet zomaar 5 sterren gekregen. Als het gaat om blije kindergezichtjes zijn wij namelijk dé specialist, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren...

Kom je ook vakantie bij ons vieren?

Camping van het jaar
campingjaar2019A.png
camping-van-het-jaar-2018-winnaar-vector.png
anwberkende2021logo.png
logo2.png
ADAC_Klassifikation_2021-Empty_10.png
logo4.png
logo5.png
hiswa-recron-logo-768x576.jpg