• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Brabant? Ontdek kindercamping De Paal!

kindvriendelijke camping nederlandWil je kamperen op een gezellige kindvriendelijke camping in Brabant? Dan is kindercamping De Paal de juiste kindercamping voor jou en je gezin. Kinderen beleven een onvergetelijke vakantie in ons subtropisch zwemparadijs met waterspeeltuin en glijbanen. Ook de clowntjes Joep Troep en zijn maatjes zorgen voor de nodige hilarteit en zorgen dat elke avond in het theater het dak eraf gaat! 

De leukste kindvriendelijke camping in Brabant

kindvriendelijke camping brabantKindercamping De Paal is een kindvriendelijke camping in Brabant waar plaats is voor heerlijk rennen, hutten bouwen, knutselen, crossen en nog veel meer. Wij richten ons op kindervertier en zorgen ervoor dat dit op een veilige manier kan. Zo zijn onze faciliteiten en activiteiten speciaal gericht op gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar oud. Hierom zijn wij dan ook de meest bekroonde kindercamping van Nederland.

Laat de kinderen heerlijk genieten van onze zwembaden, speeltuinen, fietscrossbaan, theater, kinderboerderij, speelduinlandschap en sport en spel. Wij beloven dat je geen kind meer hebt aan je kind..

Kom bij ons kamperen of overnacht in een accommodatie!

Bij ons kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen op onze comfortplaatsen of onze supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. Ook kun je tijdens een weekendje weg in een van onze waanzinnige accommodaties overnachten, zoals de Paaltent, Paalhuissie en nog veel meer...!

Meer informatie over onze kindvriendelijke camping in Brabant

Meer weten over onze kindvriendelijke camping in Brabant, neem dan contact met ons op. Erachter komen waarom wij de kindvriendelijkste camping van Nederland zijn? Boek online dan direct je vakantie met de kinderenop Camping de Paal!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.