Wil jij ook vakantie vieren op dé Camping van het Jaar 2021?

Zoek & boek dan direct jouw vakantie:

Dé kindercamping van Nederland

De Biebelebontse Paalbergen is dé place-to-be voor kinderen! Stel je eens voor: een megagrote zandspeelplaats, héél veel speeltoestellen, een reuze piratenschip én een waterspeelplaats. Dat betekent heel erg veel kinderpret!

Lees meer

Overdekt zwemparadijs

Heb je wel eens een binnenspeeltuin gezien ín het water? Zo een met watershooters, glijbanen en een buikschuifbaan? Dan moet je een keer bij ons komen zwemmen, want kinderen vinden dit echt hét zwemparadijs!

Lees meer
Hou je ook zo van dieren

Hou je ook zo van dieren

Kom dan naar de kinderboerderij

Welkom in ons theater

Een slaapliedje voor het slapen gaan? Nee, een complete musical maken wij er van, want het is immers feest! Het is maar één keer vakantie en dat gaan we vieren. Beleef het samen met de Viva-clowntjes!

Lees meer

Gemakkelijk iets

Huren

Kom gezellig

Kamperen

Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een geweldige tijd beleven?

Speciaal voor jou: Onze kampeerarrangementen

Dé kindercamping van Nederland

Camping de Paal is met stip op nummer één de leukste kindercamping van Nederland. Kinderen worden bij ons helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam en ’s avonds naar een theatervoorstelling. En de papa’s & mama’s en opa’s & oma’s? Die genieten tijdens hun vakantie op onze kindercamping net zo van de blije kindergezichtjes als wij terwijl ze ondertussen een boek lezen of een vakantiefoto maken.

Camping van het Jaar 2021

Camping de Paal is de beste kindercamping in Nederland. Wij zijn niet zomaar Camping van het jaar 2018, 2019 én 2021 geworden, een Leading Camping in Europa en we hebben niet zomaar 5 sterren gekregen. Als het gaat om blije kindergezichtjes zijn wij namelijk dé specialist, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren…

Camping van het jaar
campingjaar2019A.png
camping-van-het-jaar-2018-winnaar-vector.png
anwberkende2021logo.png
logo2.png
ADAC_Klassifikation_2021-Empty_10.png
logo4.png
logo5.png
hiswa-recron-logo-768x576.jpg