1. 5-sterren kindercamping
  2. Animatie & theater
  3. Zwembaden & waterspeeltuin

Camping voor kleine kinderen in Brabant

Op zoek naar een leuke camping voor kleine kinderen in Brabant? Dan ben je bij Camping de Paal aan het juiste adres. Onze 5-sterren kindercamping is een waar paradijs voor jonge kinderen. Ze beleven de leukste avonturen met het animatieteam, kunnen zwemmen in het subtropische zwemparadijs met mega waterspeeltuin en elke avond gaat het dak er af in het theater. Op onze camping voor kleine kinderen in het Brabantse Bergeijk draait alles om de kinderen, wij zijn gespecialiseerd in het toveren van een glimlach op de kindergezichtjes.

Bekijk ons aanbod
 

Kom je kamperen of overnacht je in een van onze waanzinnige accommodaties?

Op onze camping voor kleine kinderen kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen op onze comfortplaatsen of onze supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. Ook kun je bij ons heerlijk vakantie vieren in een van onze waanzinnige accommodaties, zoals de Paaltent, Paalhuissie en nog veel meer...!

Heel veel speelplezier tijdens het kamperen met kleine kinderen

Camping de Paal in Brabant is dé ideale camping voor kleine kinderen. Zo zijn er diverse faciliteiten om een onvergetelijke vakantie te beleven. De kinderen kunnen op de Biebelebontse Paalbergen urenlang spelen. Biebele-wat? Stel je een hele grote zand- en waterspeelplaats voor, maar dan echt een hele grote. Genoeg ruimte om te spelen, want het is namelijk een zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen. 

Ook is er een kinderboerderij op onze camping, waar onze lieve dieren graag geaaid en geknuffeld worden. Dat is pas leuk! Kom met je gezin genieten op Camping de Paal, wij zorgen ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met de allerleukste activiteiten. 

Vier feest op De Paal!

Op onze kindercamping zullen de kinderen zich geen moment vervelen. De Viva-clowntjes van ons enthousiaste animatieteam beleven overdag graag de leukste avonturen met jou, waarnaar jullie hier 's avonds urenlang over kunnen bijpraten in het meeleeftheater. In dit theater kunnen zij zich verkleden, knutselen, toneelspelen, op vossenjacht gaan, een speurtocht maken en nog veel meer. Kortom: op onze gezincamping kun je een geweldige vakantie vieren met de allerkleinsten.

Viva-clowntjes: "Kom je ook met ons spelen?"

Beleef veel spetterplezier in ons zwembad met waterspeeltuin

Onze waterspeeltuin is echt een zwemparadijs als je houdt van spetteren en spelen in het water. Je kunt hier namelijk schieten met watershooters, door een grot kruipen, klimmen en klauteren over de vele speeltoestellen en glijden van de glijbaan of buikschuifbaan. 

Niet geheel onbelangrijk voor de ouders is dat wij veel waarde hechten aan veiligheid. Uiteraard staat overal de diepte aangegeven en kunnen de kleine kinderen niet zomaar naar het diepere zwembad binnen. Ook is de bodem van het zwembad uniek, want deze is gemaakt van speciaal valdempend materiaal.

Meer informatie over onze camping voor kleine kinderen in Brabant

Neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten over de mogelijkheden op Camping de Paal. Of zoek en boek online direct een fantastische vakantie op dé leukste camping voor kleine kinderen in Brabant!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Boek een vakantie met kleine kinderen
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid