• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

5 sterren camping

Camping de Paal is een 5 sterren camping in Bergeijk (nabij Eindhoven en de Belgische grens) dat geschikt is voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar. Onze camping beslaat een bosrijk gebied van wel 50 hectare en ligt op steenworp afstand van de Belgische grens. Overal op de camping zijn de beste voorzieningen, zoals zeer luxe sanitairgebouwen. Er is enorm veel te beleven voor uw kinderen. We hebben vele speeltuinen, een buitenzwembad en binnenzwembaden. In het overdekt subtropische waterspeeltuin hebben ze het gegarandeerd naar hun zin! Stilzitten op onze 5 sterren camping is moeilijk!

Activiteiten op de 5 sterren camping

Op onze 5 sterren camping zijn vele activiteiten te ondernemen. De kinderen zijn bijvoorbeeld niet weg te krijgen van ons meeleeftheater. In en rondom ons Paaltheater kunnen de kinderen knutselen, spelletjes spelen of speurtochten houden. Daarnaast worden te gekke musicals opgevoerd, zoals Piet Piraat of Mega Mindy. Bovendien zijn er in de omgeving diverse musea te bezoeken en wandelt u diverse routes door prachtig groene gebieden of u bezoekt de stad Eindhoven en geniet van een middag shoppen met de kinderen.

Boek direct

Boek direct een plaats op onze 5 sterren camping in Bergeijk en kom genieten van een onvergetelijke vakantie! Kies voor de comfortplaats, de supercomfortplaats, de paalcasa, paaltent of vele anderen! Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Boek direct een plaats op onze 5 sterren camping in Bergeijk!

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.