• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Dé leukste 5-sterrencamping van Nederland: Camping de Paal!

5 sterren camping nederlandOp zoek naar dé leukste 5-sterren camping in Nederland? Camping de Paal natuurlijk! Wij zijn niet zomaar Camping van het jaar 2019 en een Holland Topcamping geworden, een Leading Camping in Europa en we hebben niet zomaar 5 sterren gekregen. Wij zijn dé specialist als het gaat om blije kindergezichtjes, maar eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren op onze 5-sterren camping...

5-sterren camping met subtropisch zwemparadijs

5 sterren camping met zwembadOnze 5-sterren camping met zwembad is een waar paradijs voor jonge kinderen. Zo kunnen ze urenlang zwemplezier maken! Ons zwembad is niet zomaar een zwembad, maar een heus subtropisch zwemparadijs met waterspeeltuin voor onze kleinste gasten. In de waterspeeltuin kunnen de kinderen buikschuiven, glijden van de glijbaan, schieten met watershooters en nog véél meer. 

 

Maak kennis met onze clowntjes: Joep Troep en zijn maatjes!

Het animatieteam op onze 5-sterren camping organiseert onder leiding van Joep Troep en zijn maatjes de leukste activiteiten. Elke avond sluiten ze af in het theater met een geweldige show en wekelijks is er een musical te zien, regelmatig zelfs met vuurwerkshow! Wil je vast kennis maken met Joep Troep en zijn maatjes, bekijk dan de video’s op deze pagina.

Spelen op de leukste kindercamping

5 sterren camping Kinderen hebben de tijd van hun leven in de speeltuin. Op elk veld staat wel een speeltoestel zodat de kinderen onder een toeziend oog veilig kunnen spelen. Centraal op de camping tref je een geweldige speeltuin met vele, vele speeltoestellen. En houden de kinderen van spelen met zand? Dan hebben we een geweldige verrassing: ontdek de Biebelebontse Paalbergen. Maar liefst 40.000m² meter zandspeelplaats met een piratenschip, springkussen en meer.

Kamperen of huren op een 5-sterren camping

Ben jij al overtuigd dat we echt de leukste 5-sterren camping van Nederland zijn? Bekijk dan snel de mogelijkheden om te komen kamperen (met privé sanitair of badkamer) en de diverse luxe verhuuraccommodaties.

Graag tot ziens op Camping De Paal!