• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Camping voor kleine kinderen gezocht? Ontdek Camping de Paal!

camping kleine kinderen

Op zoek naar een leuke camping voor kleine kinderen? Dan ben je bij Camping de Paal aan het juiste adres. Op onze camping beleven de allerkleinsten volop plezier! Kom vakantie vieren op onze camping voor kleine kinderen en geniet!

Veel te beleven op onze camping voor kleine kinderen

camping kleine kinderen

Camping De Paal is dé ideale camping voor kleine kinderen. Zo zijn er diverse faciliteiten om een onvergetelijke vakantie te beleven. Denk hierbij aan een tropisch binnenzwembad met onder andere een baby-, peuter- en trimbad. Ook is er een kinderboerderij op onze camping, waar onze lieve dieren graag geaaid en geknuffeld worden. En ons theater is een heerlijke uitvalbasis voor de kinderen, hier kunnen zij zich verkleden, knutselen, toneelspelen, op vossenjacht gaan, een speurtocht maken en nog veel en veel meer. Je hoort het al, op onze camping voor kleine kinderen voel je je helemaal thuis!

Kom met je gezin genieten op Camping de Paal, wij zorgen ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met de leukste activiteiten. 

Meer informatie over een vakantie met kleine kinderen

Voor meer informatie over onze camping voor kleine kinderen kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hebben wij je interesse al gewekt? Boek vandaag nog je vakantie op Camping de Paal!