• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Camping kleine kinderen

Ben je op zoek naar een leuke camping voor kleine kinderen? Dan ben je bij camping De Paal op de juiste plaats, ook voor de hele kleintjes is er bij ons volop plezier te beleven.

Camping De Paal is de ideale gezinscamping voor kinderen tot en met 10 jaar. Wij zijn een camping waar je met hele kleine kinderen uitstekend terecht kunt. Zo beschikken wij over een tropisch binnenzwembad. Hier is een baby-,peuter- en trimbad aanwezig. Ook is er een kinderboerderij op onze camping, waar onze lieve dieren graag geaaid en geknuffeld worden. En ons theater is een heerlijke uitvalbasis voor de kinderen, hier kunnen zij zich verkleden, knutselen, toneelspelen, op vossenjacht gaan, een speurtocht maken en nog veel en veel meer. U hoort het al camping De Paal is echt een camping waar kleine kinderen zich helemaal thuis voelen.

Kom met je gezin genieten op camping De Paal, wij zorgen ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met leuke activiteiten. Reserveer vandaag nog een plaatsje bij dé camping voor kleine kinderen, reserveer online bij camping De Paal.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.