• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Camping voor kleine kinderen in Brabant gezocht? Ontdek Camping de Paal!

camping kleine kinderen brabant

Op zoek naar een leuke camping voor kleine kinderen in Brabant? Dan ben je bij Camping de Paal in Bergeijk aan het juiste adres. Onze 5-sterren kindercamping is een waar paradijs voor jonge kinderen. Ze beleven de leukste avonturen met het animatieteam, kunnen zwemmen in het subtropische zwemparadijs met mega waterspeeltuin en elke avond gaat het dak er af in het theater. Op onze camping voor kleine kinderen in Brabant draait alles om de kinderen, wij zijn gespecialiseerd in het toveren van een glimlach op de kindergezichtjes.

Veel te beleven op onze camping voor kleine kinderen

camping kleine kinderen

Camping de Paal is dé ideale camping voor kleine kinderen. Zo zijn er diverse faciliteiten om een onvergetelijke vakantie te beleven. Denk hierbij aan een tropisch binnenzwembad met onder andere een baby-, peuter- en trimbad. Ook is er een kinderboerderij op onze camping, waar onze lieve dieren graag geaaid en geknuffeld worden. En ons theater is een heerlijke uitvalbasis voor de kinderen, hier kunnen zij zich verkleden, knutselen, toneelspelen, op vossenjacht gaan, een speurtocht maken en nog veel en veel meer. Kortom: op onze gezincamping kun je een geweldige vakantie vieren met de allerkleinsten.

Kom met je gezin genieten op Camping de Paal, wij zorgen ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met de allerleukste activiteiten. 

Kom je kamperen of overnacht je in een van onze waanzinnige accommodaties?

Op Camping de Paal kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen met kleine kinderen op onze comfortplaatsen of onze supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. Ook kun je bij ons heerlijk vakantie vieren in een van onze waanzinnige accommodaties, zoals de Paaltent, Paalhuissie en nog veel meer...!

Meer informatie over onze camping voor kleine kinderen in Brabant

Neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten over de mogelijkheden op Camping de Paal. Of zoek en boek online direct een fantastische vakantie op dé leukste camping voor kleine kinderen in Brabant!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.