• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Topcamping in Nederland gezocht? Ontdek Camping de Paal!

topcampingEen topcamping in Nederland, dat is 5-sterren Camping de Paal in Bergeijk zeker. Midden in de Brabantse Kempen ligt deze avontuurlijke familiecamping met zeer uitgebreid vermaak voor de jongste gasten. Wij zijn ooit omschreven als ‘een grote speeltuin waar je toevallig ook kunt kamperen’. Vier je vakantie op Camping de Paal en ervaar zelf waarom wij dé leukste topcamping zijn.

Fantastisch kamperen of huren op een topcamping in Brabant

topcamping nederlandEen topcamping biedt uiteraard niet alleen fantastisch amusement aan, maar ook de allerbeste faciliteiten. Zo beschikken wij over toiletgebouwen (ook voor invaliden) met gratis warm water, een supermarkt, café, restaurant, frituur, elektriciteit en natuurlijk alleen maar de allerbeste kampeerplaatsen.

Daarnaast kun je bij ons ook voor meer comfort verschillende accommodaties huren, zoals de PaalcasaPaaltent Paalcottage of het Paalhuissie.

Volop vermaak en vertier op onze 5-sterren camping!

topcamping met zwembad

Wij staan niet alleen bekend als topcamping, maar ook als specialist in het toveren van blije kindergezichtjes. Ons animatieteam, onder leiding van Joep Troep en zijn maatjes, staat klaar om in ons theater samen met de kinderen tot tien jaar oud liedjes te zingen, zich te verkleden, toneel te spelen en nog veel meer leuke activiteiten te ondernemen. Wil je vast kennis maken met Joep Troep en zijn maatjes, bekijk dan de video’s op deze pagina.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om plezier te maken. Spetter lekker veel in onze zwembaden met fantastische waterglijbanen, speel lekker lang in de speeltuinen of bouw de lekkerste zandtaartjes in onze zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000m ² met speelhuisjes en speeltoestellen. 

Ontdek Bergeijk, een gezellig groen dorp in Brabant

Als je houdt van natuur, cultuur, historie en absolute bourgondische gezelligheid dan hou je net zoveel van Bergeijk als wij dat doen. Bergeijk is een klein dorpje in het zuiden van Brabant nabij de grens met België en is niet voor niets uitgeroepen tot het ‘groenste dorp van Europa’. En daar zijn wij stiekem wel een beetje trots op. Maar dat moet je eigenlijk zelf ervaren tijdens een wandeling of fietstocht!

Wilt u eropuit met de kinderen? In een mum van tijd ben je in Safaripark de Beekse Bergen of kun je gezellig een dagje naar de Efteling. Maar ook Toverland en Speelboerderij de Hooiberg liggen op een steenworp afstand. 

Meer informatie over over onze topcamping in Nederland

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze topcamping in Nederland of boek online direct een geweldige vakantie!