• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Topcamping in Nederland gezocht? Ontdek Camping de Paal!

topcampingEen topcamping in Nederland, dat is Camping de Paal in Bergeijk zeker. Midden in de Brabantse Kempen ligt deze avontuurlijke familiecamping met zeer uitgebreid vermaak voor de jongste gasten. Wij zijn ooit omschreven als ‘een grote speeltuin waar je toevallig ook kunt kamperen’. Vier je vakantie op Camping de Paal en ervaar zelf waarom wij dé leukste topcamping van Nederland zijn.

Fantastisch kamperen of huren op een topcamping in Brabant

topcamping nederlandEen topcamping biedt uiteraard niet alleen fantastisch amusement aan, maar ook de allerbeste faciliteiten. Zo beschikt Camping de Paal over toiletgebouwen (ook voor invaliden) met gratis warm water, een supermarkt, café, restaurant, frituur, elektriciteit en natuurlijk de allerbeste plaatsen.

Daarnaast kun je bij ons ook verschillende objecten huren, zoals de Paalcasa, een met aarde bedekte unit met twee slaapkamers, een badkamer en een aangrenzende tunneltent die dienst doet als woonruimte. Verder kun je bij ons de Paaltent en de Paalcottage huren. 

Volop vermaak en vertier!

topcamping met zwembad

Dat wij de leukste topcamping zijn blijkt ook uit ons ruime aanbod aan vermaak en vertier. Een zwembad, speeltuinen, theater en een kinderboerderij met lieve dieren die graag vertroeteld worden. Bovendien is er bij ons in de buurt van Bergeijk ook nog genoeg spannends en leuks te beleven.

Meer informatie over topcamping De Paal

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze topcamping in Nederland of boek online direct een geweldige vakantie!